Fondan

Fondan masa za oblaganje torti i fino modelovanje u svim bojama i pakovanjima. Nakon oblaganja zadržava oblik i teksturu, bez topljenja i lepljive strukture. Ne puca po ivicama, fino se tanji tako da je utrosak materijala po torti manji.

Fondan je veoma popularan dekorativni materijal u svetu slatkiša.

Poznat po svojoj sposobnosti da omogući kreiranje prelepih i maštovitih kolača i torti. Ovaj glatki, elastični materijal se često koristi za oblaganje torti, pravljenje figurica ili cvetova, kao i za dodavanje različitih dekoracija kolačima.

Glavni sastojci fondana su šećer, glukozni sirup i želatin, koji se mešaju i mesi dok ne postignu konzistenciju koja omogućava oblikovanje.

Fondan možete obojiti različitim bojama, dodavati arome ili ukrašavati jestivim bojama kako bi se postigao željeni izgled.

Jedna od prednosti fondana je što omogućava kreiranje glatkih i savršeno ravnomernih površina na tortama, kao i mogućnost izrade detaljnih dekoracija. Takođe ima sposobnost da zadrži oblik, što ga čini idealnim za pravljenje kompleksnih figura ili skulptura koje će zadržati svoj izgled tokom vremena.

Uz to, ima prijatan slatkast ukus koji se dobro slaže sa različitim ukusima kolača ili torti na koje se nanosi. Može se koristiti kako za kreiranje elegantnih i sofisticiranih dizajna, tako i za dečje rođendanske torte sa zabavnim i šarenim elementima.

Lako obradiv fondan i jako elastičan odličnog kvaliteta za fino modelovanje i razne vrste sitvih dekoracija.

Na jednom mestu možete naći veliki izbor figurica za torte za vaše male i velike rodjendance.

Sve što vam je potrebno za dekoraciju torti od fondana do najsitnijih detalja.

Napravite sami svečanu 🎂 kakvu god poželite. Deo našeg asortimana su i ukrasi za torte, figurice za torte sa kojima vaša rođendanska torta može izgledati savršeno.

mail: prodaja@cecinbiospajz.rs

Kontakt telefon za porudžbinu 01 630 2697, 011 3984 695.

Nalazimo u Beogradu opština Voždovac u Paunovoj 3a (Nea Pendeli 4) naselje Banjica preko puta Taxi stanice.

Detalji za isporuku: roba se šalje kurirskom službom na teritoriji Srbije ili se preuzima u prodavnici.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top