Colnatur Kolagen Kompleks neutral 300g

3.299 RSD

Kolagen pospešuje sintezu prirodnog kolagena koji doprinosi normalnoj funkciji kostiju, hrskavice, zglobova i kože.

Colnatur Kolagen Kompleks neutral 300g

Colnatur kolagen kompleks neutral u prahu je dodatak ishrani koji je osmišljen kako bi održao zdravlje zglobova, gustine kostiju, mišića i kože. Sadrži isključivo hidrolizovane proteine životinjskog porekla u obliku finog praha koji se lako rastvara, što ga čini potpuno iskoristivim.

Obogaćen hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i magnezijumom.

Namijenjen je svima koji se suočavaju s problemima u vezi sa kostima, zglobovima i mišićima, ali takođe može biti koristan i za unapređenje izgleda kože i poboljšanje funkcije mišića.

Potpuno je prirodan, bez dodanih aditiva i lako se vari. Pozitivni rezultati su naučno dokazani i već se mogu primetiti nakon prvog meseca korišćenja. Što se duže koristi, to su rezultati bolji, uz potpunu odsutnost neželjenih efekata ili kontraindikacija.

Colagen Complex  je posebno važan za osobe koje imaju promene na kostima i zglobovima, sportiste i one koji su prešli četrdesetu godinu života.

Čak i deca već od desete godine mogu početi koristiti ovaj neutralni kolagen kako bi zaštitili svoje zglobove i mišiće u razvoju. Nema nikakvih neželjenih interakcija s lekovima ili drugim suplementima koje osoba može uzimati.

Ovaj dodatak ishrani je posebno koristan u slučaju osteoporoze i za očuvanje zdravlja kostiju, mišićne mase i normalne funkcije mišića.

Takođe, kolagen pomaže u sintezi prirodnog kolagena koji je ključan za zdravlje kostiju, hrskavice, zglobova i kože, dok magnezijum smanjuje umor i doprinosi tonusu kože, smanjujući pojavu bora i usporavajući proces starenja.

Ne sadrži šećer, masti, boje, zaslađivače, konzervanse ili alergene.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje jedne doze (10g) svakodnevno uz doručak, rastvoreno u tečnosti poput vode, soka, mleka ili jogurta. Za najbolje rezultate, preporučuje se kontinuirano korišćenje od najmanje tri meseca. Mogu ga koristiti i deca, trudnice i dojilje.

Nutritivna vrednost po porciji (11g):

  • Energetska vrednost 170 kJ/ 40 kcal
  • Proteini 91g
  • Ugljeni hidrati 0g
  • Masti 0g
  • Hidrolizovani colagen 10g
  • So (nartijum x2,5) 0g
  • Magnezijum 15mg
  • Vitamin C 32mg
  • Hijualuronska kiselina 25mg

Pakovanje 300g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top