Dulse alge u prahu 25g We Are One

795 RSD

Dulse alge sadrže esencijalne masne kiseline, omega-3 i omega-6. Sadrže i posebne vrste biljnih vlakana sa zanimljivim svojstvima. One su prirodna hrana, dobra za zdrav život, ali i lek koji je priroda podarila.
Kategorije: , Oznake: ,

Dulse alge u prahu 25g We Are One

Dulse alge u prahu (Palmaria Palmata) su pažljivo prikupljene i sušene na niskim temperaturama, zadržavajući svoju izvanrednu hranljivu vrednost.

Ove alge, čije nijanse variraju od braon-crvene do ljubičasto-crvene boje, dodaju ukus i hranljivost raznovrsnim jelima kao što su salate, jela sa povrćem, supe i prilozi.

Bogatstvo hranljivih sastojaka uključuje lako svarljive ugljene hidrate, biljne belančevine, esencijalne aminokiseline, vitamine (A, B1, B2, B6, C, E i D, B12), i minerale (jod, kalijum, kalcijum, gvožđe, fosfor, natrijum, magnezijum).

Dulse alge su posebno poznate po visokom sadržaju kalcijuma, što ih čini izuzetno korisnim u ishrani.

Jod je još jedan važan element koji se nalazi u ovim algama. Crvene i zelene alge sadrže dovoljnu količinu joda koja zadovoljava dnevne potrebe organizma, čineći ih idealnom prirodnom opcijom za održavanje ravnoteže.

Osim toga, dulse alge su izvor esencijalnih masnih kiselina poput omega-3 i omega-6, kao i vlakana koja su korisna za smanjenje holesterola i regulisanje šećera u krvi.
Ove blagotvorne alge imaju mnoge prednosti za zdravlje, uključujući:
Preporučuje se konzumiranje maksimalno 1g dulse algi dnevno po osobi.

Alge se mogu koristiti za pripremu supa, čorbi, salata ili kao dodatak drugim jelima, doprinoseći ukusu i nutritivnoj vrednosti vaših obroka.

Sastav:

Dulse alga (Palmaria palmata) iz Atlantskog okeana, ručno prikupljena i obrađena sa pažnjom.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovannje  25g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top