Moćna Moringa Oleifera Zdravo bilje 90 kapsula

1.270 RSD

Moringa je bogata antioksidansima, vitaminima A, C, i E, i bioflavonoidima, što pomaže u zaštiti kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Moćna Moringa Oleifera – Supernamirnica u Kapsulama

Moćna Moringa Oleifera potiče iz Himalajskih planina i predstavlja izvor neverovatnih prednosti za zdravlje. Kao potpuno organski prah, Moringa nudi niz koristi bez ikakvih neželjenih efekata, lako se koristi i čuva.

Prednosti:
  • Povećava imunitet i čisti organizam
  • Regeneriše ćelije i obnavlja kožu
  • Pomaže kod dijabetesa i reguliše krvni pritisak
  • Pospešuje formiranje hemoglobina i mioglobina
  • Bogata hlorofilom koji jača imuni sistem i smanjuje holesterol
Sastav kapsula:

Moringa je 100% organskog porekla, sadrži preko 20 aminokiselina, 46 antioksidanasa i 36 antiupalnih komponenti. Ovaj prirodni suplement je bogat mineralima i vitaminima, uključujući gvožđe, kalcijum, vitamine A, B, C, E, kao i proteine i dijetetska vlakna.

Supernamirnica iz Prirode

Prah se dobija mlevenjem i liofilizacijom najkvalitetnijeg dela drveta Moringe – njenog lista. Njegova neverovatna nutritivna vrednost čini ga neprocenjivim dodatkom ishrani.

Koristi i kao ključni sastojak suplementa, namenjenog čišćenju i regeneraciji jetre i krvnih sudova.

Moringa je bogata antioksidansima, vitaminima A, C, i E, i bioflavonoidima, što pomaže u zaštiti kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.
Način upotrebe:

Prvih sedam dana uzimajte po 2 kapsule dnevno, a zatim nakon tog perioda pređite na 4-6 kapsula dnevno.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 60kom

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top