Moćna Moringa Oleifera Zdravo bilje 90 kapsula

1,100.00RSD

Moćna Moringa Oleifera Zdravo bilje 90 kapsula

Moćna moringa Oleifera je listopadno drvo i izvorno potiče sa Himalajskih planina na severu Indije. Najviše nutrijenata se nalazi u malim listovima ovog drveta.

Blagodeti Moringe:

Čisti krvne sudove i snižava nivo triglicerida i holesterola, utiče na smanjenje bolova u ledjima i kostima, obnavlja ćelije, regeneriše kožu. ?Pomaže kod dijabetesa? i čisti organizam?.

Revitalizuje hrskavicu. Zahvaljujući velikom prisustvu gvožđa – 25 puta više od spanaća, u sastavu, ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, snižava nivo triglicerida i reguliše krvni pritisak.

Krvni sudovi vremenom gube svoju elastičnost, što dovodi do porasta krvnog pritiska. Osobama koje imaju visok krvni pritisak uglavnom nedostaju kalcijum, magnezijum, kalijum, cink i vitamin E. Moringa sadrži sve ove sastojke kao i vitamin C koji je neophodan za normalno funkcionisanje krvnih sudova.

Moringa je bogat izvor hlorofila koji jača naš imuni sistem i snagu obnavljanja tkiva. Taj zeleni pigment ima antibakterijsko delovanje, poboljšava moždane funkcije, smanjuje nivo holesterola i podstiče čišćenje organizma od otrova.

Moringa prah igra značajnu ulogu kad je u pitanju i zdravlje kože.

Širok spektar hranljivih sastojaka ga čini odličnim za kožu, a pre svega Zeatin koji utiče na obnavljanje ćelija i usporava starenje istih.

Moringa prah je odličan izvor antioksidanasa i sadrži dosta vitamina A, C i E i bioflavonoida. Aktivni slobodni radikali uzrokuju kožna oboljenja tako što uništavaju elektrolite u zdravim molekulima.

Nutrijenti koje sadrži moringa pomažu u sprečavanju oksidacije zdravog tkiva i tako usporavaju proces starenja i stvaranja bora. Osušeni i samleveni prah lista Moringe sadrži oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidanasa, 36 antiupalnih komponenti i više od 90 nutrijenata, što ga čini jednim od najboljih prirodnih suplemenata.

Moringa prah je odličan izvor minerala poput gvožđa, kalcijuma i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makroelemenata i fitonutrijenata. Sem toga, odličan je izvor proteina i dijetetskih vlakana.

Sastav:

Prah lista Moringe – 100%

Način korišćenja:

Prvih sedam dana upotrebe 2 kapsule dnevno. Posle 7 dana korišćenja 4-6 kapsula dnevno.

Pakovanje 60kom

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top