Nim prah 100g We Are One

950 RSD

Nim Prah: Prirodni Lek za Jačanje Imunološkog Sistema

Nim Prah: Prirodni Lek za Jačanje Imunološkog Sistema

Nim prah je dragocen za lečenje infekcija parazitima, čireva, kao i za podršku zdravlju srca, pankreasa, i jačanje imunološkog sistema.

Sastav:

100% čist Nim u prahu

Neem, poznat i kao „indijski jorgovan“, je ključni sastojak tradicionalne indijske medicine. Više od 140 aktivnih jedinjenja je izolovano iz ove tropske biljke. Lišće, cveće, plod, seme, guma, ulje i kora imaju zdravstvene prednosti.

Lekovito Dejstvo Nima:

Nim prah se dobija sušenjem i mlevenjem listova biljke Neem. Koristi se za pročišćavanje krvi, detoksikaciju tela i čišćenje creva od parazita. Održavanje optimalnog zdravlja mozga ima antifungalna svojstva koja pomažu organizmu u borbi protiv raznih infekcija i bolesti. Pored toga ima imunomodulatorna, antialergijska, antioksidativna i protivupalna svojstva koja doprinose balansiranju imunološkog sistema, zahvaljujući brojnim lekovitim jedinjenjima koje sadrži.

Zdravstvene Koristi:

Zdravstvene koristi Nima obuhvataju lečenje peruti, smanjenje iritacija kože, zaštitu kože, jačanje imunološkog sistema, smanjenje upalnih procesa, ubrzavanje procesa zaceljivanja rana, olakšavanje stanja želuca, usporavanje starenja, unapređenje zdravlja kose i vlasišta, očuvanje zdravlja polnih organa te podršku u lečenju različitih oblika raka i dijabetesa.

Preporučuje se korišćenje nim praha lokalno za prevenciju kožnih infekcija, ubrzavanje zarastanja rana, olakšavanje simptoma akni, psorijaze i ekcema, umirivanje svih vrsta iritacija kože, uključujući svrab, osip, alergijske reakcije i infekcije kože, kao i za tretiranje opekotina. Primenjuje se za negu kose i kože, kao i za lečenje peruti i vaši.

Upotreba:

Neem prah se može koristiti i za oralnu higijenu, budući da se može koristiti kao prirodna pasta za zube, što dodatno potvrđuje njegovu sposobnost održavanja zdravlja zuba i desni.

Preporučena doza varira i može se uzimati kao 1/4 do 1/2 kafene kašičice nima, do dva puta dnevno, mešajući je sa voćnim sokom, šejkom ili smutijem.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1000kJ/241kcal

  • Masti 0g
  • Od čega zasićene masne kiseline 0g
  • Ugljeni hidrati 26g
  • Od čega šećeri 4g
  • Vlakna 39g
  • Natrijum 69mg

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g  We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top