Nuestro Tokosh – Fermentisani krompir 60 kapsula

2.190 RSD

Nuestro tokoš tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana.

Nuestro Tokosh – Fermentisani krompir 60 kapsula

Tokoš je vekovni peruanski prehrambeni proizvod, antibiotskog i probiotskog svojstva, dobijen tehnikom konzervacije belog krompira u planinskoj izvorskoj vodi. Ima sjajna nutritivna i terapeutska svojstva. Nastao je u vreme civilizacije Inka kao rezultat bakterijske fermentacije krompirove celuloze.

Sastav:

Fini prah tokoša, fermentisani beli krompir u prahu (Solanum tuberosum) 74,07g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj tokoša je 400mg po kapsuli.

Namena:

Podiže imunitet, efikasno pomaže u borbi sa gastrointestinalnim, urinarnim i kožnim infekcijama. Aktivno štiti želudačnu sluzokožu te opravdano nosi epitet leka za gastritis.

Tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana.

Pre svega, sjajan je probiotik i karakteristika njegovog efekta je da omogućuje da se hranjive materije koje unosimo nađu u jednostavnijim frakcijama, koje se lakše asimiliraju.

Način upotrebe:

2×1 kapsula dnevno kao probiotik. U slučaju ozbiljnije infekcije 2×2 kapsule dnevno. Neophodno je da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom.

Preporuka:

Ne preporučuje se trudnicama. Kraću pauzu poželjno je napraviti nakon tri meseca terapije. Ovaj proizvod je nastao u saradnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.

Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak peruanskog naroda Quechua, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

Nuestro 60 kapsula

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top