Nuestro Tokosh – Fermentisani krompir 60 kapsula

2.190 RSD

Nuestro tokoš tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana.

Nuestro Tokosh – Fermentisani krompir 60 kapsula

Nuestro Tokosh je vekovni peruanski prehrambeni proizvod, antibiotskog i probiotskog svojstva, dobijen tehnikom konzervacije belog krompira u planinskoj izvorskoj vodi. Ima sjajna nutritivna i terapeutska svojstva. Nastao je u vreme civilizacije Inka kao rezultat bakterijske fermentacije krompirove celuloze.

Sastav:

Svaka kapsula sadžu Fini prah tokosha, fermentisani beli krompir u prahu (Solanum tuberosum) 74,07g/100g, kapsula-želatin, maltodekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum-stearat), silicium-dioksid. Saržaj tokoša je 400mg po kapsuli.

Namena:

Tokoš podiže imunitet, efikasno pomaže u borbi sa gastrointestinalnim, urinarnim i kožnim infekcijama. Aktivno štiti želudačnu sluzokožu te opravdano nosi epitet leka za gastritis.

Tradicionalno se koristi u lečenju hemoroida i čira na želucu, upale ili oštećenja pluća/bronhija, astme, svakog vida prehlade, u post porođajnom periodu i kod srastanja unutrašnjih i spoljih rana.

Pre svega, Tokoš u kapsulama je sjajan probiotik i karakteristika njegovog efekta je da omogućuje da se hranjive materije koje unosimo nađu u jednostavnijim frakcijama, koje se lakše asimiliraju.

Način upotrebe:

2×1 kapsula dnevno kao probiotik. U slučaju ozbiljnije infekcije 2×2 kapsule dnevno. Neophodno je da se pije na prazan stomak. Piti sa vodom.

Preporuka:

Ne preporučuje se trudnicama. Kraću pauzu poželjno je napraviti nakon tri meseca terapije. Ovaj proizvod je nastao u saradnji sa uvaženim beogradskim Centrom za Integrativne Procedure i Suplemente Dr. Dunjić.

Pored toga, njegovom kupovinom direktno pomažete opstanak peruanskog naroda Quechua, bez čije pomoći ne bi uspeli da ga realizujemo.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente tokosha u svojoj praksi.

Nuestro 60 kapsula

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top