Sibirski Žen Šen u prahu 100g We Are One

1.440 RSD

Istraživanja su pokazala da sibirski žen šen poboljšava iskorišćenost kiseonika u mišićima, produžavajući vreme izdržljivosti tokom aerobnih vežbi i skraćujući vreme oporavka posle napora.

 

Sibirski žen šen u prahu je bogat kompleksom vitamina i minerala koji uključuju vitamin C, beta-karoten, vitamine E, B-1, B-2 i B-12, niacin, esencijalna ulja, te minerale poput kalcijuma, fosfora, kalijuma, magnezijuma, natrijuma, aluminijuma, barijuma, gvožđa, stroncijuma, bora, bakra, cinka, mangana, hroma i kobalta.

Ovi nutrijenti su efikasniji u sinergiji nego pojedinačno, što čini ovaj žen šen idealnim imunostimulatorom tokom sezone gripa i prehlade.

On je takođe čest sastojak preparata za očuvanje ženskog zdravlja, pružajući podršku ne samo tokom menopauze, već i u mlađim godinama.

Konzumiranje sibirskog žen šena pomaže u prevazilaženju sindroma hroničnog umora i detoksifikuje organizam bez neželjenih efekata.

Adaptogeni kapacitet ovog bilja smanjuje negativne efekte stresa i poboljšava sposobnost organizma da se nosi sa stresnim situacijama kao što su bolesti, fizički napori, stresan način života, loša ishrana itd.

Istraživanja su pokazala da sibirski žen šen poboljšava iskorišćenost kiseonika u mišićima, produžavajući vreme izdržljivosti tokom aerobnih vežbi i skraćujući vreme oporavka posle napora.

Osim toga, može biti od koristi u procesu detoksikacije organizma od različitih hemikalija i štetnih supstanci poput etanola, natrijum barbiturata, toksoida tetanusa i citostatika, dok istovremeno umanjuje negativne efekte radijacije.

Dodatno, žen šen može pružiti podršku terapijama različitih bolesti imunološkog sistema poput HIV infekcije, sindroma hroničnog umora, lupusa, dok istovremeno:
  • podržava zdravu seksualnu funkciju,
  • podstiče normalnu endokrinu funkciju,
  • poboljšava očišćenje organizma od toksina,
  • unapređuje vid, percepciju boja i sluh,
  • skraćuje period oporavka nakon intenzivnih sportskih aktivnosti,
  • deluje kao prirodni adaptogen,
  • pruža antioksidativnu podršku,
  • jača imuni sistem.

Preporučena upotreba:

Preporučuje se početna doza od 1/4 kašičice praha žen šena dnevno, koja se posle nedelju dana može povećati na 1/2 do 1 kašičica dnevno. Prah razmutiti u vodi, toplom napitku ili dodati u smuti.

Sastav:

100% sprašeni koren sibirskog gingsenga (Eleutherococcus senticosus)

 Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top