Sibirski Žen Šen u prahu 100g We Are One

1.440 RSD

Sibirski Žen Šen u prahu 100g We Are One

Sibirski žen šen u prahu sadrži: vitamin C, beta-karotin, vitamine E, B-1, B-2 i B-12, niacin, esencijalna ulja, minerale, kalcijum, fosfor, kalijum, magnezijum, natrijum, aluminijum, barijum, gvožđe, stroncijum, bor, bakar, cink, mangan, hrom i kobalt.

Ovi nutrijenti deluju mnogo efikasnije u svom prirodnom kompleksu nego pojedinačno. Efikasan je imunostimulator u sezoni gripa i prehlada, a čest je sastojak preparata za očuvanje zdravlja žena, ne samo u menopauzi, već i onih mlađih.

Žen šen otklanja sindrom hroničnog umora i detoksikuje organizam bez neželjenih efekata.

Zahvaljujući svojim adaptogenim svojstvima, smanjuje štetni uticaj stresa i povećeva sposobnost organizma da normalno funkcioniše u stresnim situacijama kao što su bolest, bavljenje sportom, stresan način života, loša ishrana i sl.

Utvrđeno je da žen šen poboljšava iskorišćenost kiseonika u mišićima koji se naprežu. To znači da je organizam u stanju duže da izdrži aerobne vežbe, pri čemu je vreme oporavka od napora mnogo kraće.

Može da bude od koristi u detoksikaciji organizma od hemikalija (etanol, natrium barbiturat, toksoid tetanusa i citostatici), a umanjuje i štetno dejstvo radijacije.

Takođe može biti koristan uz terapije različitih bolesti imunološkog sistema (HIV infekcija, sindrom hroničnog premora, lupus), a između ostalog:

– pomaže zdravu seksualnu funkciju,

– podstiče normalizaciju endokrine funkcije,

– detoksikuje organizam i umanjuje štetno dejstvo otrovnih hemijskih jedinjenja (alkohol, droga, duvan),

poboljšava vid, percepciju boja i sluh,

– skraćuje vreme oporavka kod sportista posle napornih treninga,

-prirodni adaptogen,

-adaptogen,

-antioksidant,

-jača imuni sistem .

Preporučena upotreba:

Preporučuje se početna doza od 1/4 kašičice praha žen šena dnevno, koja se posle nedelju dana može povećati na 1/2 do 1 kašičica dnevno. Prah razmutiti u vodi, toplom napitku ili dodati u smuti.

Sastav:

100% sprašeni koren sibirskog gingsenga (Eleutherococcus senticosus)

 Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We Are One

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top