Sirup od urme 900g

480 RSD

Nema na zalihama

Sirup od urme 900g

Sirup od urme napravljen je od 100% prirodne urme. Jedini sastojci ovog proizvoda su urma i voda, što znači da nema konzervansa, veštačkih zaslađivača, pojačivača ukusa i ostalih aditiva.

Urma je slatko, ukusno voće iz tropskih oaza, koje pršti od potrebnih minerala i energije koja vam pomaže da ostanete fit i zdravi. Sirup od urmi će održavati vaš nivo šećera u krvi, pospešiti varenje, sprečiti anemiju i smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Urmin sirup je tamne, skoro crne boje, sa slatkim i jakim ukusom. Koristi se kao prirodni zaslađivač raznim domaćim i industrijskim slatkišima, sladoledima i drugim receptima. Proizvod je prethodno pasterizovan.

Zdravstvene prednosti urminog sirupa uključuju olаkšаnje od opstipаcije, crevnih poremećаja, srčаnih problema, аnemije, dijareje i konstipacije.

Način upotrebe:

Urmin sirup se najčešće koristi u slatkim receptima. Možete ga koristiti kao zdrav preliv preko smutija, voćnih salata, kaša i ostalih slatkim namirnica. A možete ga koristiti i da biste zasladili svoje kremove, namaze, mleka, kolače, torte i tome slično.

Pakovanje 900g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top