Javorov sirup Druid 250ml

1.450 RSD

Javorov Sirup: Prirodna Alternativa sa Izobiljem Zdravih Prednosti

 

Javorov Sirup: Prirodna Alternativa sa Izobiljem Zdravih Prednosti

Javorov sirup nije samo slatki dodatak, već prava riznica hranljivih sastojaka. Dobija se skupljanjem slatkog biljnog soka koji cirkuliše kroz javorovo drvo što ga čini najzdravijim prirodnim zaslađivačem. U današnjem svetu, gde se sve više ljudi okreće zdravijim izborima, ovaj slatki sirup se izdvaja kao odlična alternativa konvencionalnom šećeru. Osim što zadovoljava slatku potrebu, pruža i niz hranljivih sastojaka koji su ključni za očuvanje zdravlja.

Javorov sirup se izdvaja po nižem glikemijskom indeksu u poređenju sa običnim šećerom, što znači da ne izaziva nagli skok šećera u krvi. Ova osobina čini ga idealnim izborom za sve koji žele da održe stabilan nivo energije tokom dana.

Blagodeti za Zdravlje:

  • Hranljiva Vrednost: Osim slatkoće javorov sirup pruža i proteine, minerale i vitamine koji su važni za dobro funkcionisanje organizma.
  • Antioksidativna Zaštita: Bogatstvo antioksidansa u javorovom sirupu pomaže u zaštiti organizma od slobodnih radikala i oksidativnog stresa.
  • Raznolika Upotreba: Javorov sirup može se koristiti na različite načine, kao slatki dodatak čaju ili kafi, u pripremi poslastica ili u marinadama za meso.

Uz sve ove prednosti ovaj slatki sirup postaje neizostavan deo zdrave ishrane, pružajući ne samo slatki ukus već i mnoštvo koristi za opšte zdravlje i blagostanje.

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energetska vrednost (kj/kcal)1534 kj

Ugljeni hidrati 90g

od kojih šećeri 80g

Kalijum 75mg

Mangan 35mg

Niacin 17mg

Pakovanje 250ml Druid

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top