Srebrna kap sprej za nos 20ml Koloid

550 RSD

Srebrna Kap Sprej za Nos: Prirodna Zaštita za Vašu Nosnu Sluznicu

Nema na zalihama

Srebrna Kap Sprej za Nos: Prirodna Zaštita za Vašu Nosnu Sluznicu

Srebrna kap – sprej za nos se ističe kao prirodno rešenje koje donosi prirodnu zaštitu od respiratornih infekcija. Ovaj preparat, bogat srebrnim jonima, prirodnim antibioticima, namenjen je efikasnom čišćenju nosne šupljine od virusa i bakterija, smanjujući intenzitet i trajanje respiratornih problema.

1. Moć Prirodnih Saponina iz Bršljana

Ključni sastojak ovog proizvoda su saponini, aktivni elementi biljke bršljana, koji ne samo da oslobađaju nos od zagušenja, već i sprečavaju nastanak nosnih polipa.

2. Srebrni Joni: Dubinska Zaštita od Mikroorganizama

Srebrni joni prodiru duboko u nosnu šupljinu, pružajući sveobuhvatnu zaštitu od patogenih mikroorganizama, dok nano tehnologija osigurava suzbijanje njihovog prisustva.

3. Regeneracija i Ublažavanje Bola

Osim što čisti nosnu šupljinu, pozitivno utiče na regeneraciju sluzokože, smanjenje otoka i ublažavanje bola, pružajući osećaj olakšanja i udobnosti.

4. Bezbedan za Decu i Odrasle

Sa svojom bezbednom formulom, pogodan i za decu stariju od godinu dana, pružajući im prirodno rešenje za probleme sa nosnom higijenom i respiratornim infekcijama.

5. Redovna Upotreba za Prevenciju

Preporučuje se redovna upotreba kao preventivna mera protiv bakterija poput Staphylococcus aureus, koja često izaziva respiratorne tegobe. Naprskajte sprej nekoliko puta dnevno omogućava optimalno oblaganje sluznice nosa i brzo olakšanje od respiratornih tegoba.

Pakovanje 20ml Koloid

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top