Srebrna kap sprej za nos 20ml Koloid

460 RSD

Regeneriše sluzokožu nosa, vraća joj njenu prirodnu vlažnost i čisti nosnu šupljinu, suzbijajući pri tome bakterije i viruse .

Srebrna kap sprej za nos 20ml

Srebrna kap sprej za nos je rastvor koji u sebi sadrži jone srebra –najmoćniji prirodni antibiotik. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu, a svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj šupljini.

Srebro ima ulogu eliminacije svih virusa nakupljenih na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje postojeće infekcije i umanjuje njenu jačinu.

Saponini – aktivni sastojci bršljana, brzo i efikasno otklanjaju problem zapušenog nosa, blagotvorno deluju kod sprečavanja nastanka nosnih polipa i pomažu srebrnim jonima u uklanjanju svih nepoželjnih virusa i bakterija.

Jedinstvena, savremena formula nano tehnologije, suzbija i smanjuje prisutnost patogenih mikroorganizama koji putem vazduha dospevaju na površinu sluzokože nosa.

Skraćuje trajanje i umanjuje intenzitet respiratornih infekcija. Utiče na regeneraciju oštećene i iziritirane sluzokože. Ostvaruje pozitivne efekte na smanjenje otoka, ublažava bol i neugodnosti, čiji je uzrok isušenost nosne sluznice. Ispira i čisti nosnu šupljinu, a sluzokoži nosa vraća njenu prirodnu vlažnost.

Proizvod mogu koristiti i deca od 1 godine starosti.

Staphylococcus aureus

Često doživljavamo situacije da nam otežano disanje remeti dnevne aktivnosti, te u takvim slučajevima uglavnom sumnjamo na devijaciju nosa ili problem sa sinusima. Ovaj problem najčešće je izazvan bakterijom Staphylococcus aureus.

Iako je ova bakterija široko rasprostranjena u prirodi i kod čoveka je nastanjena kao član normalne flore organizma (najčešće u nosu i na površini kože).

Ova bakterija čest je uzročnik mnogih zdravstvenih tegoba, počev od upale krajnika i sinusa, pa sve do upale pluća. Istraživanja pokazuju da procenat ljudske populacije koja nosi stafilokoke u nosu varira na relaciji 10-50%.

Bolesti koje izaziva stafilokoka mogu biti invazivne (nastale prodorom ove bakterije u organizam), intoksične (bakterija ne prodire u organizam, već izlučuje toksine koji izazivaju poremećaj), a mogu biti i kombinacija ove dve grupe.

Iz navedenih razloga preporučujemo redovno korišćenje Srebrnih kapi, kako bi se ova bakterija (aureus), kao i svi ostali patogeni mikroorganizmi za koje i ne znamo da postoje, suzbili dok su još u nosu i ometaju normalno funkcionisanje organizma.

Preporučuje se kod:

  • Higijene nosne šupljine
  • Začepljenog nosa
  • Iziritirane nosne sluzokože
  • Prehlade
  • Kijavice

Doziranje i način upotrebe:

Uz pomoć pumpice preparat raspršiti na željeno mesto. Poželjno je da se postupak ponovi nekoliko puta dnevno. Mehanička pumpica omogućava raspršivanje preparata u najsitnije kapljice, čime se postiže optimalno oblaganje sluzokože nosa.

Sastav:

koloidno srebro

Pomoćne supstance – prečišćena voda, ekstrakt bršljana, etarska ulja mente, žalfije i timijana.

Pakovanje 20ml Koloid

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top