Koloid srebrna voda

Koloid srebrna voda predstavlja potpuno bezbedan i netoksičan antialergijski proizvod, obogaćen srebrom koje deluje kao prirodni antibiotik. Ovaj koloidni rastvor srebra, sa koncentracijom od 15 ppm. Zato ima snažno antimikrobno dejstvo koje jača imuni sistem i smanjuje prisustvo mikroorganizama, doprinoseći opštem poboljšanju organizma.

Koloid Srebrna voda preporučuje se deci, odraslima, kao i tokom trudnoće i dojenja, zbog svojih blagotvornih efekata na zdravlje.

Koloid srebrna voda pokazuje efikasnost u borbi protiv različitih patogena, uključujući kandidu, stafilokoke, Ešerihiju koli, Pseudomonas aeruginosu i salmonele.

Srebro u srebrnoj vodi deluje kao katalizator

Tako što blokira određene enzime koje bakterije, virusi i gljivice koriste u svom metabolizmu. Ovo dovodi do njihovog slabljenja i raspada, a zatim ih organizam eliminiše putem sistema za izlučivanje.

Koloidno srebro se lako izlučuje iz organizma u slučaju viška, ne akumulira se u tkivima i nema mogućnosti predoziranja, čime se razlikuje od većine sintetičkih antibiotika i lekova.

Nema štetnog uticaja na jetru, bubrege ili druge organe, a rizici povezani s upotrebom su praktično zanemarljivi, a neželjeni efekti su izuzetno retki. Prema izveštaju Svetske zdravstvene organizacije, srebro se ne smatra opasnim po ljudsko zdravlje, što je podržano novim standardima Evropske unije za vodu za piće koji ne postavljaju gornju granicu za prisustvo srebra u vodi za piće.

Nepatogene bakterije u normalnoj crevnoj flori, koje su ključne za zdravlje probavnog sistema. Retko su pogođene koloidnim srebrom zbog minimalne apsorpcije ovog elementa u tkivu tankog creva.

Do danas nije zabeležen nijedan slučaj ugrožavanja crevne flore zbog upotrebe koloidnog srebra.

Ipak, kao preventivna mera, preporučuje se da oni koji redovno konzumiraju koloidnu srebrnu vodu povremeno koriste i probiotske suplemente kako bi održali ravnotežu u crevnoj flori.

Kada je reč o oralnoj higijeni, srebrna voda može se koristiti za ispiranje usta, grla ili desni nekoliko puta tokom dana.

Takođe, postoji tvrdnja da može doprineti i beljenju zuba ako se koristi za mućkanje u ustima. Za tretman kože, nanosi se na čistu i suvu kožu lica i tela, ostavljajući da deluje dok se koža prirodno osuši-

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top