Suve šljive sa orasima 200g

270 RSD

Još jedan savršen spoj za prave sladokusce.

Suve šljive sa orasima 200g

Suve šljive sa orasima su još jedan savršen ukus za prave sladokusce! Da je uvek moguć korak dalje, potvrđuje i ova poslastica. Suvoj šljivi smo dodali jezgro oraha i crnu čokoladu, za najlepšu slast!

Poznata kao orijentalna poslastica naša sušena šljiva sa obronaka planine umočena je u najfiniju tamnu čokoladu a kao vrhunac ukusa krasi je polutka zlatnog oraha.

Mnoga istraživanja su potvrdila da je suva šljiva kao i ostalo suvo voće izuzetno bogata antioksidansima, a pojedine studije tvrde da samo jedan plod šljive ima istu količinu antioksidansnih materija kao jedna šaka svežih borovnica , koje su inače veoma cenjene upravo zbog tog svojstva.

Suva šljiva je prirodan lek u borbi protiv zatvora. Uz pomoć laksativnog dejstva stimulišu rad creva i organa za varenje.

Zahvaljući svom sastavu poseduju mnoštvo biljnih vlakana i koncentrovanog sorbola, pa shodno tome imaju jači laksativni efekat od svežih šljiva. Takođe, one u sebi poseduju u malim količinama difenil – izatin, posebnu supstancu, koja olakšava rad i pražnjenje creva.

Sastav:

Suve šljive, posna čokolada, orasi.

Alergen info:

Orasi.

Pakovanje 200g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top