Tofu namaz sa mirođijom 150g Soya food

180 RSD

Dodavanjem umerenih količina tofu sira u ishranu, učinićete veliku stvar.

Tofu namaz sa mirođijom 150g

Tofu namaz od soje sa mirođijom izuzetno je pogodan za mazanje.Idealan je i kao zamena za sir, podloga za pripremu sendviča, kao preliv za salate, dekoraciju za kanapee…

Posebno pogodno za sve one koji preferiraju biljnu ishranu. Proizvodi od sojinog zrna, sojinog mleka, suncokretovog ulja, vode, uz dodatak biljnih proteina, morske soli, začina, mirođije.

Ne sadrži sirovine životinjskog porekla pa je pogodan za dane posta, vegetarijance i vegane.

Bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma, postan.

U odnosu na ostale izvore proteina, tofu je u ishrani nezamenljiv. Npr. porcija svinjskog mesa sadrži oko 24g masti a u jednoj porciji tofua naćićete samo 6 g masti i 0 g holesterola.

Soja ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol.

Soja je bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina. Preporučuje se makrobiotičarima, vegetarijancima, sportistima kao i svima koji drže do zdravlja ili su na režimu redukovane ishrane.

Sadrži sve esencijalne amino kiseline i to je čini jedinstvenom. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Dodavanjem umerenih količina tofua u ishranu, učinićete veliku stvar. Soja smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Sastav:

tofu (voda, organska soja, stabilizator nigari MgCI2), limunska kiselina, suncokretovo ulje, sojino mleko, voda, sojina vlakna, morska so, mirođija 0.3 %, začini, prirodna aroma dima.

Proizvod sadrži soju a može se naći u tragovima susama, slačice i pšeničnog glutena.

Nutritivna vrednost na 100g  :

Energetska vrednost 270 Kcal / 1130 KJ

Proteina 7g

Ugljenih hidrata 3g

Masti 28g

Vlakna 2g

Pakovanje 50g Soya food

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top