Ulje Lovora Probotanic 10ml

670 RSD

Ulje Lovora: Višenamensko Eterično Ulje sa Brojnim Zdravstvenim Prednostima

Ulje Lovora: Višenamensko Eterično Ulje sa Brojnim Zdravstvenim Prednostima

Ulje lovora je poznato po svojoj visoko cenjenoj ulozi u aromaterapiji, pružajući jedinstvenu kombinaciju korisnih svojstava. Njegov bogat sastav, sa elementima iz gotovo svih hemijskih grupa karakterističnih za eterična ulja, čini ga dragocenim dodatkom u različitim terapijama.

Minerali i Vitamini:

Ulje lovora sadrži različite minerale poput gvožđa, bakra, magnezijuma, kalcijuma i mangana, koji su od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje organizma. Takođe, bogato je vitaminima A i C, kao i B kompleksom, koji su ključni za održavanje zdravlja.

Širok Spektar Sastojaka:

Sa preko 35 različitih materija u svom sastavu ima značajnu ulogu u prevenciji kancerogenih oboljenja i ubrzanju procesa prerade proteina, zahvaljujući sastojcima poput eugenola, mircena, čavikola, limonena i linalula.

Terapeutski Spektar:

Moderna aromaterapija koristi ulje lovora kao antiseptik, ekspektorans, mukolitik, antireumatik, zahvaljujući njegovim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Podržava limfni sistem, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, te je odličan dodatak kod upaljenih zglobova i bolnih vena. Takođe popularno u kozmetici, gde se dodaje kremama, losionima i šamponima za masnu kožu i kosu.

Upotreba i Napomene:

Ulje lovora može se koristiti topikalno, razblaženo sa baznim uljem poput bademovog, za masažu ili inhalaciju radi olakšanja disajnih problema. Međutim, treba imati na umu da nije preporučljivo za trudnice, dojilje i malu decu, i da može izazvati iritaciju kože ako se koristi kontinuirano duže od 3 nedelje.

Pakovanje 10ml Probotanic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top