Whey protein čokolada 250g Macrobiotic

1.750 RSD

Whey Protein – Čokolada: Vaš Ključ za Izgradnju Snage i Vitalnosti

Whey Protein – Čokolada: Idealan Izbor za Izgradnju i Oporavak Mišića

Whey protein (ukus čokolada) je proizvod od surutke koji se smatra potpunim izvorom proteina, jer sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina. Ove aminokiseline značajno poboljšavaju sportske performanse i nadoknađuju nutritivne vrednosti u telu, što protein surutke čini popularnim izborom među ljudima koji redovno vežbaju, kao i među onima kojima je potrebna zdrava i efikasna dopuna energije

 Benefiti

  1. Visoka biološka dostupnost: Efikasno se apsorbuje i koristi u telu.
  2. Bogato BCAA aminokiselinama: Ključne za mišićni rast i oporavak.
  3. 80% proteina u suvoj materiji: Pruža kvalitetan izvor proteina 80% u suvoj materija.
  4. Bez veštačkih aditiva: Bez negativnog uticaja na metabolizam.

Proteini su neophodni za izgradnju i očuvanje svih tkiva u telu, te su od vitalnog značaja za funkcionisanje nervnog sistema i jačanje imunološkog sistema. Surutka, dobijena iz kravljeg mleka tokom procesa proizvodnje sira, posebno se ističe po svojoj visokoj biološkoj dostupnosti, što znači da se efikasno apsorbuje i iskorišćava u telu.

Posebno su značajne aminokiseline leucin i glutamin, ključne za rast i regeneraciju mišića. Whey protein je nezamenljiv za sportiste i sve koji teže većoj snazi i izdržljivosti. Konzumacija proteina ima niz prednosti, uključujući podršku rastu mišića, ubrzani oporavak nakon treninga i poboljšanje regeneracije mišićnog tkiva.

Važno je napomenuti da naš Whey protein sadrži 80% proteina u suvoj materiji, pružajući kvalitetan izvor proteina bez dodatka veštačkih aditiva koji mogu negativno uticati na metabolizam.

Upotreba:

Kako biste maksimalno iskoristili benefite whey proteina, preporučuje se konzumacija dve supene kašike (30g praha) sa 250ml vode ili mleka odmah nakon treninga, a može se dodatno konzumirati 1-2 puta tokom dana u skladu sa individualnim potrebama.

Nutritivna vrednostna 100g:

Energetska vrednost 1734kJ/410kcal.

Proteini 77 %

Masti 7.3 %

Ugljeni hidrati 8.5 %.

Pakovanje 250g Macrobiotic  

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top