Whey protein čokolada 250g Macrobiotic

1.160 RSD

Aminokiselinski sastav proteina surutke je najvredniji za organizam. Čini sportiste i sve one kojima je potrebna dodatna snaga spremnijim i otpornijim. Sadrži 77% proteina.

Whey protein čokolada 250g

Whey protein čokolada čini sportiste i sve one kojima je potrebna dodatna snaga spremnijim i otpornijim. Protein surutke ima najveću biološku raspoloživost, odnosno najefikasnije dolaze do delova organizma gde su potrebni.

Proteini su osnovne gradivne materije svakog tkiva u organizmu. Bez proteina nema funkcionisanja nervnog sistema, a ni imuniteta. Surutka se dobija pretvaranjem mleka u sir.

Aminokiselinski sastav ovog proteina je najvredniji, u smislu da sadrže najviše amino miselina razgranatog lanca (BCAA), kao i sve esencijalne amino kiseline.

Surutka je najbogatiji izvor BCAA, koje se metabolišu u mišićima, te su najvažnije i u periodima treninga, ali i u periodu oporavka.Surutka sadrži amino kiseline leucin i glutamin, koje su najvažnije u izgradnji i rastu mišića.Proteini surutke su ponajvredniji proteini koje možete uneti u svoj organizam.

Preporučena upotreba:

Dve supene kašike (30g praha) pomešati sa 250ml vode ili mleka i konzumirati nakon treninga. U toku dana se može dodatno konzumirati u zavisnosti od potreba još 1-2 puta.Sadrži 80% proteina u suvoj materiji.

Nutritivna vrednostna 100g:

Energetska vrednost 1734kJ/410kcal.

Proteini 77 %

Masti 7.3 %

Ugljeni hidrati 8.5 %.

Pakovanje 250g Macrobiotic  

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top