Whey protein surutke 250g Macrobiotic

1.750 RSD

Whey protein poboljšava oporavak nakon treninga i stimuliše rast mišića.

Whey protein surutke 250g

Whey protein surutke je izuzetno bogat izvor BCAA, ključnih aminokiselina koje igraju ključnu ulogu u izgradnji i oporavku mišića, kako tokom treninga, tako i tokom perioda oporavka.

Proteini su neophodni za izgradnju i očuvanje svih tkiva u telu, od vitalnog su značaja za funkcionisanje nervnog sistema i jačanje imunološkog sistema. Surutka, dobijena iz mleka tokom procesa proizvodnje sira, posebno se ističe po svojoj visokoj biološkoj dostupnosti, što znači da se efikasno apsorbuje i iskorišćava u telu.

Aminokiselinski profil whey proteina je izuzetno vredan, sa visokim sadržajem esencijalnih aminokiselina i najvažnijih BCAA.

Posebno su značajne aminokiseline leucin i glutamin, ključne za rast i regeneraciju mišića. Ovaj protein je nezamenljiv za sportiste i sve koji teže većoj snazi i izdržljivosti.

Konzumacija proteina ima niz prednosti, uključujući podršku rastu mišića, ubrzani oporavak nakon treninga i poboljšanje regeneracije mišićnog tkiva.

Kako biste maksimalno iskoristili benefite whey proteina, preporučuje se konzumacija dve supene kašike (30g praha) sa 250ml vode ili mleka odmah nakon treninga, a može se dodatno konzumirati 1-2 puta tokom dana u skladu sa individualnim potrebama.

Važno je napomenuti da sadrži 80% proteina u suvoj materiji, pružajući kvalitetan izvor proteina bez dodatka veštačkih aditiva koji mogu negativno uticati na metabolizam.

Nutritivna vrednost 100g:

Energetska vrednost 1734kJ/410kcal.

Proteini 77 %

Masti 7.3 %

Ugljeni hidrati 8.5 %.

Pakovanje 250g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top