Whey protein surutke 250g Macrobiotic

1.160 RSD

Whey protein poboljšava oporavak nakon treninga i stimuliše rast mišića.

Whey protein surutke 250g

Whey protein Surutke je najbogatiji izvor BCAA, koje se metabolišu u mišićima, te su najvažnije i u periodima treninga, ali i u periodu oporavka.

Proteini su osnovne gradivne materije svakog tkiva u organizmu. Bez proteina nema funkcionisanja nervnog sistema, a ni imuniteta. Surutka se dobija pretvaranjem mleka u sir.

Imaju najveću biološku raspoloživost, odnosno najefikasnije dolaze do delova organizma gde su potrebni.

Aminokiselinski sastav proteina surutke je najvredniji, u smislu da sadrže najviše amino miselina razgranatog lanca (BCAA), kao i sve esencijalne amino kiseline.

Surutka sadrži amino kiseline leucin i glutamin, koje su najvažnije u izgradnji i rastu mišića.

Ukratko, protein surutke čini sportiste i sve one kojima je potrebna dodatna snaga spremnijim i otpornijim.

Zašto ga treba konzumirati:

Ponajvredniji proteini koje možete uneti u svoj organizam. Koncentrat WPC 80 %. Stimuliše rast mišića. Poboljšava oporavak nakon treninga. Omiljeni dodatak u ishrani brojnih sportista i fizički aktivnih ljudi koji treniraju rekreativno.

Bilo kakva fizička aktivnost troši rezerve našeg tela, a prvi su na udaru mišići. Upale koje nastaju i koje nam otežavaju i usporavaju napredak mogu se u velikoj meri sprečiti i ublažiti pravilnim regenerisanjem mišića. Njihov osnovni gradivni element je protein.

Iskustva pokazuju da unošenje preporučene doze proteina nakon treninga omogućava brži oporavak tkiva, prirodnu regeneraciju i pospešivanje pravilnog rasta i razvoja.

Sastav proteina je prirodan pa izbegavamo unošenje veštačkih aditiva koji mogu imati negativne posledice na naš metabolizam.

Preporučena upotreba :

Dve supene kašike (30g praha) pomešati sa 250ml vode ili mleka i konzumirati nakon treninga. U toku dana se može dodatno konzumirati u zavisnosti od potreba još 1-2 puta. Sadrži 80% proteina u suvoj materiji.

Nutritivna vrednost 100g:

Energetska vrednost 1734kJ/410kcal.

Proteini 77 %

Masti 7.3 %

Ugljeni hidrati 8.5 %.

Pakovanje 250g Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top