Spirulina u tabletama

Spirulina u tabletama pruža efikasno čišćenje tela od toksina i bogate su gvožđem, vitaminima, aminokiselinama i hlorofilom, što poboljšava opšte zdravstveno stanje. Ovaj prirodni dodatak ishrani posebno je koristan za sportiste i osobe koje su pod stresom, pružajući im esencijalne nutrijente za vitalnost i energiju.

Fenilalanin, ključna aminokiselina u spirulini, ima sposobnost da inhibira apetit, zbog čega se često koristi u različitim dijetama i kozmetičkim proizvodima.

Preporučuje se osobama koje se suočavaju sa stresom i fizičkim izazovima kao izvor dodatne energije za aktivan način života.

Hlorofil prisutan u spirulini sličan je hemoglobinu u krvi, ali se razlikuje po tome što sadrži magnezijum umesto gvožđa. Ova supstanca doprinosi stvaranju i obnavljanju crvenih krvnih zrnaca, povećavajući energetski nivo organizma i istovremeno pomažući u detoksikaciji i borbi protiv infekcija.

Spirulina obiluje belančevinama, aminokiselinama i vitaminima poput A, C, E, D i B12, kao i različitim mineralima kao što su kalijum, kalcijum, magnezijum, natrijum, fosfor, cink i selen.

Ova kombinacija podržava zdravlje nervnog sistema, metabolizam i opšte dobrostanje organizma.

Svojstva spiruline uključuju jačanje imuniteta, poboljšanje funkcije digestivnog trakta, smanjenje apetita, podmlađivanje organizma, detoksikaciju, ubrzanje metabolizma, smanjenje visokog krvnog pritiska, poboljšanje krvne slike, koncentracije, pamćenja, kao i povećanje nivoa gvožđa i izdržljivosti.

Preporučena doza spiruline u tabletama je 3 grama dnevno, što odgovara uzimanju 6 kapsula. Međutim, efekti su pokazani i sa uzimanjem 1 grama dnevno, tj. samo 2 kapsule, ali za optimalne rezultate preporučuje se uzimanje barem 4 kapsule. Jedno pakovanje Superior spiruline u tabletama može trajati od 25 dana do 2,5 meseca, zavisno od dnevne doze.

Ako osetite da se približava bolest ili ako ste konzumirali nešto što vam nije prijalo tog dana, preporučuje se uzimanje barem 5 grama, odnosno 10 tableta spiruline.

U slučaju da zaista obolite, preporučuje se uzimanje dvostruke doze dva puta dnevno. Ovo može značajno pomoći, ali treba nastaviti sa ovim režimom uzimanja dok traje virus ili prehlada.

Cena se redoovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top