Spirulina u tabletama  

Spirulina u tabletama su jedna od najmoćnijih superhrana, dokazano efikasna u detoksikaciji organizma, povećanju energije, jačanju imuniteta i olakšavanju mršavljenja kod osoba s viškom kilograma. Takođe imaju snažna antialergijska i antivirusna svojstva.

Sastav: 100% organska spirulina u tabletama. 1 tableta sadrži 200mg spiruline. Pakovanje traje od jedan do četiri meseca.

  • Spirulina u tabletama se proizvodi od 100% čiste spiruline bez ikakvih dodatka.
  • Dolazi nam direktno od renomiranog proizvođača iz ekološki čiste oblasti.
  • Uzgaja se u čistoj planinskoj vodi, što je čni jedinstvenom na svetu.
  • Zbog ekološkog načina ugoja spirulina u tabletama sadrži više β-karotena, fikocijanina, hlorofila, vitamina B, GLA i drugih hranjivih materija ključih za njene efekte na zdravlje.
Za šta je dobra Spirulina?

Spirulina je izuzetno bogata proteinima, sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline, a takođe je i bogat izvor hranljivih materija, čak koncentrisaniji od većine drugih namirnica.

Spirulina je veoma korisna za žensko zdravlje jer pruža podršku hormonalnom balansu, povećava nivo energije i vitalnosti, te efikasno smanjuje posledice PMS-a.

Takođe, poboljšava kvalitet sna, redovnost menstrualnog ciklusa, i podstiče dobro raspoloženje i libido.

Spirulina je bogata beta-karotenom, vitaminima C i K, omega-3 i 6 masnim kiselinama, te važnim mineralima kao što su gvožđe, kalcijum, cink, selen, magnezijum i fosfor. Takođe, sadrži i zeaksantin, moćan antioksidans koji je ključan za zdravlje nervnog sistema, mozga i očiju.

Studije su pokazale da spirulina može pomoći u smanjenju nivoa šećera u krvi kod osoba sa dijabetesom tipa 2. Može imati pozitivan uticaj na smanjenje upala u organizmu, što je važno za prevenciju artritisa i drugih upalnih stanja.

Sportisti ističu da im redovna konzumacija spiruline obezbeđuje potrebne proteine i energiju tokom fizičkih aktivnosti. Takođe je korisna i za mršavljenje, detoksikaciju organizma, i zaštiti od teških metala.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top