Spirulina u tabletama 300k organic San Sebastian

1.530 RSD

Spirulina prirodno sadrži najviše proteina (čak i do 65%).

Spirulina u tabletama 300k organic San Sebastian

Spirulina u tabletama predstavlja izvrstan izbor kao superhrana. Ovaj proizvod je napravljen od čiste spiruline, koja je jedan od najstarijih oblika fotosintetičkih organizama na planeti.

Ona je izuzetno bogata proteinima, sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline, a takođe je i bogat izvor hranljivih materija, čak koncentrisaniji od većine drugih namirnica.

Spirulina je veoma korisna za žensko zdravlje jer pruža podršku hormonalnom balansu, povećava nivo energije i vitalnosti, te efikasno smanjuje posledice PMS-a.

Takođe, poboljšava kvalitet sna, redovnost menstrualnog ciklusa, i podstiče dobro raspoloženje i libido.

Ova superhrana je bogata beta-karotenom, vitaminima C i K, omega-3 i 6 masnim kiselinama, te važnim mineralima kao što su gvožđe, kalcijum, cink, selen, magnezijum i fosfor. Takođe, sadrži i zeaksantin, moćan antioksidans koji je ključan za zdravlje nervnog sistema, mozga i očiju.

Studije su pokazale da spirulina može pomoći u smanjenju nivoa šećera u krvi kod osoba sa dijabetesom tipa 2, kao i da može imati pozitivan uticaj na smanjenje upala u organizmu, što je važno za prevenciju artritisa i drugih upalnih stanja.

Sportisti ističu da im redovna konzumacija spiruline obezbeđuje potrebne proteine i energiju tokom fizičkih aktivnosti, dok je takođe korisna i za mršavljenje, detoksikaciju organizma, i zaštiti od teških metala.

Evo kako da je koristite:

Započnite postepeno kako biste se navikli na upotrebu ovog proizvoda. Prvih dva dana uzmite jednu tabletu dnevno. Zatim, tokom naredna dva dana, povećajte dozu na dve tablete dnevno.

Nakon toga, tokom sledeća dva dana, uzmite tri tablete dnevno, i tako dalje, dok ne dostignete željenu dozu od 3 do 6 tableta dnevno. Tabletu popijte sa vodom neposredno pre obroka. Ako želite da izgubite kilograme, uzimajte tablete sa velikom čašom vode pola sata pre jela.

Možete uzeti dnevnu dozu odjednom ujutro ili je podeliti na manje doze tokom dana. Preporučljivo je izbegavati uzimanje spiruline uveče, jer može dovesti do povećane budnosti kada želite da spavate. Ovo je posebno važno ako radite do kasno u noć ili planirate večernji izlazak.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 300 tableta San Sebastian

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top