Ulje ricinusa, koje je pravo blago za vaše zdravlje i lepotu.

Ovo ulje, bogato ricinoleinskom kiselinom u koncentraciji od čak 90%, ima izvanredna lekovita svojstva. Ne samo da deluje kao efikasno laksativno sredstvo, već je korisno i za mnoge druge svrhe.

Kada je reč o lečenju, ulje ricinusa je vaš saveznik.

Ublažava upale, bolove tokom menstruacije, otečene limfne čvorove i pomaže u detoksikaciji jetre. Masaža ovim uljem donosi olakšanje kod problema poput tumora dojki, artritisa i reumatizma, dok kod dojilja podstiče proizvodnju mleka.

Ali to nije sve! Ulje ricinusa je takođe vaša tajna za zdravu i lepu kožu.

Stvara hidro-lipidni zaštitni sloj koji održava vlažnost kože i štiti je od suvog vazduha, dok istovremeno podstiče proizvodnju kolagena i elastina, čineći je mladolikom i bez bora. Borba protiv gljivica, plesni, parazita i bakterija je takođe deo njegovih sposobnosti, čineći ga efikasnim u lečenju raznih kožnih oboljenja.

A to nije kraj! Ulje ricinusa pomaže u rastu kose, trepavica i noktiju, a može se koristiti i za uklanjanje mitisera, bubuljica i peruti.

Često je sastojak u preparatima za skidanje šminke, što ga čini neizostavnim delom vaše svakodnevne rutine lepote.

Naravno, važno je koristiti ulje odgovorno i u skladu sa uputstvima. Oralna upotreba je preporučljiva samo pod nadzorom lekara, kao i masaža za određene tegobe.

Dakle, ulje ricinusa je vaša višenamenska tajna za zdravlje i lepotu. Iskoristite blagodeti prirode i unesite ih u svoj život već danas!

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top