Zobalice, idealan izbor za svakoga ko želi da unese više energije i hranljivih sastojaka u svoju ishranu. Bogate vitaminima, mineralima i esencijalnim masnim kiselinama, naše Zobalice su savršena užina za vaše aktivne dane. Posetite nas i otkrijte širok asortiman orašastih mešavina po povoljnim cenama!

Zobalice su neodoljiva kombinacija sedam vrsta mlevenih sirovih semenki, uljarica i jezgrastog voća, specijalno osmišljena kako bi vam pružila obilje energije za ceo dan.

Ove ukusne mešavine orašastih plodova predstavljaju izvanredan izvor proteina, omega masnih kiselina i antioksidanata, koji će vam pomoći da održite vitalnost i zdravlje.

Možete ih koristiti na različite načine – dodajte ih u svoje omiljene napitke, salate ili šejkove, ili jednostavno uživajte u njima samostalno kao zdravu i hranljivu užinu.

Evo sastava naših Zobalica:

  • Badem: Bogat vitaminima E, C i B kompleksa, badem je idealan izbor za očuvanje zdravlja kože, kose i nervnog sistema.
  • Indijski orah: Sadrži obilje gvožđa, fosfora i vitamina K, što ga čini izuzetno korisnim za jačanje imuniteta i održavanje zdravlja kostiju.
  • Seme bundeve: Ovo moćno seme je bogato omega-3 masnim kiselinama i mineralima poput magnezijuma i gvožđa. Pruža podršku zdravlju srca i regulaciji krvnog pritiska.
  • Lan: Laneno seme je izvor vlakana, omega-3 masnih kiselina i vitamina E. Oni su od vitalnog značaja za zdravlje srca, creva i kože.
  • Susam: Bogat gvožđem i nezasićenim masnim kiselinama, susam je idealan za održavanje energetskog nivoa i zdravlja krvotoka.
  • Konoplja: Prepuna aminokiselina i proteina, konoplja je izuzetno hranljiva i podržava izgradnju mišićne mase i opšte zdravlje organizma.

Nabavite svoje Zobalice već danas i napravite korak ka zdravijem načinu ishrane i života.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top