AŠVAGANDA 90 kapsula ORGANIC INDIA

2.590 RSD

Ashwagandha (ašvaganda) organski suplement u kapsulama za oslobađenje od napetosti i povratak energijeAšvaganda je snažna adaptogena biljka koja pruža dvostruko dejstvo.

Ashwagandha (ašvaganda) organski suplement u kapsulama za oslobađenje od napetosti i povratak energijeAšvaganda je snažna adaptogena biljka koja pruža dvostruko dejstvo. Smanjuje nivo kortizola (hormon stresa) u organizmu, istovremeno pružajući energiju bez omamljivanja kao sedativi.

Ova biljka je prirodni tretman za stanja poput umora, iscrpljenosti i sklonosti ka infekcijama, prehladi i gripu. Takođe je efikasna u poboljšanju kvaliteta sna.

Kao sredstvo za smanjenje stresa, Ashwagandha pomaže u ublažavanju mentalnog, fizičkog i emocionalnog stresa.

Takođe doprinosi poboljšanju mišićne izdržljivosti, što je korisno za izgradnju snage i izdržljivosti kod fizički aktivnih osoba. Ova biljka efikasno obnavlja i gradi energiju, vraćajući volju i osećaj stabilnosti.

Najvažniji deo farmakoloških svojstava Ašvagande pripisuje se vitanolidima: vitaferinu A i vitanolidu D.

Oni prodru duboko u tkivo, delujući kao izuzetni antioksidansi koji čiste organizam od štetnih uticaja, podržavajući njegovu borbu protiv bolesti, sprečavajući starenje i održavajući ćelije zdravima.

Hemijske analize pokazuju bogatstvo minerala i bioloških supstanci u Ašvagandi, uključujući kalcijum, magnezijum, gvožđe, cink, kobalt, bakar, vanadijum, vitalo-laktoni, fenolna jedinjenja, tanine, flavonoide, proteine, slobodne amino kiseline, saponine, glikozide i alkaloidi.

🌱🌱POZITIVNI EFEKTI

✅Pomaže u upravljanju stresom, anksioznošću i bolestima uzrokovanim stresom

✅Podržava imunološki sistem

✅Povećava nivo energije

✅Oslobađa od dugotrajnog umora

✅Smanjuje opštu iscrpljenost

✅Pomaže u borbi protiv prehlade i gripa

✅Može olakšati nesanicu

✅Usporava procese prevremenog starenja

🌱🌱SASTAV

✅Koren ašvagande (Withania somnifera) 400mg

🌱🌱 UPOTREBa

✅Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule ašvagande sa hranom i vodom 1-2 puta dnevno, u skladu sa stepenom stresa ili anksioznosti koji osećate.

U slučaju kombinovanja sa Brahmi kapsulama, ašvagandu je najbolje uzimati uveče (2 kapsule), dok se Brahmi uzima ujutru (2 kapsule).

Ova kombinacija je posebno efikasna kod osoba koje su pod stresom i traže mentalnu stabilnost, fokus, antidepresivni efekat, energiju, jasnoću uma i izdržljivost.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente ašvagande u svojoj praksi.

Zemlja porekla Indija

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top