Čaj od bobica Kleke 100g

380 RSD

Čaj od Bobica Kleke: Prirodni Diuretik i Višenamenski Lekoviti Napitak

 

Čaj od bobica kleke: Prirodni diuretik i višenamenski lekoviti napitak

Čaj od bobica kleke potrebljava se za izbacivanje tečnosti, kod poremećaja organa za varenje, kao i za poboljšanje apetita. Kleka je biljka sa izuzetnim lekovitim svojstvima koja se već vekovima koristi u narodnoj medicini, a njene bobice su dragoceni resurs za pripremu zdravih napitaka.

 Koristi:

  1. Podstiče diurezu i čišćenje organizma: Bobice kleke su poznate po svom diuretičkom dejstvu, što znači da podstiče izlučivanje viška tečnosti iz organizma, pomažući tako u detoksikaciji i podržavajući zdravlje bubrega i mokraćnih puteva.
  2. Olakšava varenje i smanjuje nadimanje: Redovno konzumiranje čaja od kleke može poboljšati probavu, smanjiti nadimanje i olakšati tegobe povezane sa digestivnim sistemom.
  3. Borba protiv upala i infekcija: Zahvaljujući svojim antimikrobnim svojstvima su korisne u prevenciji i lečenju upalnih stanja mokraćnih organa, pružajući prirodnu podršku vašem imunološkom sistemu.
  4. Pomaže kod prehlade i bolova u zglobovima: Može ublažiti simptome prehlade, kašlja i nazeba, dok istovremeno može umanjiti bolove u zglobovima i poboljšati cirkulaciju, što je posebno korisno u hladnijim mesecima.

Upozorenja:

Važno je imati na umu da upotreba čaja od kleke može biti kontraindikovana kod određenih zdravstvenih stanja, kao što su bubrežne bolesti, trudnoća i dojenje.

Način pripreme:

Prelijte jednu kašičicu suvih bobica kleke sa 200 ml ključale vode. Ostavite da odstoji oko 10 minuta, procedite i pijte čaj tri puta dnevno kako biste iskusili sve blagodeti ovog prirodnog napitka.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top