Riblje ulje Jekogal 100ml Galafarm

650 RSD

Riblje ulje omogućava slobodan protok krvi bez zagušenja u krvnim sudovima što ih čini veoma efikasnim pri lečenju nekih od bolesti srca.Pokazalo se veoma efikasno i pri lečenju psorijaze.

Riblje ulje Jekogal 100ml Galafarm

Riblje ulje pruža esencijalne masne kiseline važne za zdravlje, uključujući one koje telo samo ne može da proizvede. Ovo ulje, bogato vitaminima A i D, kao i omega-3 masnim kiselinama poput EPA i DHA, igra ključnu ulogu u podržavanju opšteg zdravlja.

Aktivni sastojci ribljeg ulja imaju širok spektar koristi za organizam.

Oni doprinose pravilnom razvoju i rastu dece, podržavaju normalno formiranje kostiju i zuba, jačaju imunološki sistem i očuvavaju zdrav vid.

Sadrži standardizovane nivoe vitamina A i D, pružajući optimalnu podršku za mnoge funkcije tela.

Posebno je korisno za održavanje zdravlja srca, krvnih sudova, bubrega i očiju.

Takođe se preporučuje za poboljšanje funkcija mozga. Njegovi efekti na smanjenje nivoa triglicerida u krvi mogu imati pozitivan uticaj na kardiovaskularno zdravlje.

Studije su pokazale da redovno konzumiranje ribljeg ulja može značajno smanjiti nivoe triglicerida u krvi. To može dovesti do poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja. Osim toga može imati blagotvoran uticaj na ljude koji pate od depresije i bipolarnog poremećaja, kao i na one koji uzimaju određene lekove.

Preporučuje se upotreba kao dodatak ishrani za decu i odrasle. Posebno tokom zimskih i prolećnih meseci, tokom perioda rasta i razvoja, kao i za osobe koje su fizički aktivne ili imaju povećane potrebe za vitaminima A i D.

Upotreba:

Doziranje varira u zavisnosti od uzrasta i potreba pojedinca. Preporučene dnevne doze su 1 ml za decu uzrasta od 1 do 3 godine, 1,5 ml za decu uzrasta od 4 do 14 godina, i 2,5 ml za adolescente i odrasle osobe.

Sastav:

ulje jetre bakalara

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 600 tableta San Sebastian

Cena se redovno ažurira

Pakovanje 100ml Galafarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top