Koprinus u prahu (Coprinus Comatus) 50g

1.750 RSD

Koprinus se upotrebljava da bi se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega,  sprečava stvaranje arterioskleroze.

Koprinus u prahu (Coprinus Comatus) 50g

Koprinus u prahu ima zaštitni efekat na ćelije koje produkuju hormone u pankreasu, kao što je insulin.

Sastav: 100% prah gljive coprinus comatus

Samo jedan i po sat posle konzumiranja Coprinusa nivo šećera u krvi se redukuje za 41,3%, tri sata kasnije nivo šećera je još uvek smanjen za 31%, čak i nakon šest sati nivo šećera u krvi je niži za 20% nego pre unošenja praha koprinusa.

Šta sadrži Coprinus Comatus:

Oko 30% njene suve supstance su belančevine. Coprinus comatus sadrži čak 20 slobodnih aminokiselina uključujuċi i 8 esencijalnih koje ljudski organizam nije u stanju da proizvede. Ove aminokiseline se u telo unose isključivo namirnicama i njihov nedostatak se pre ili kasnije negativno odrazi na zdravlje. Coprinus Comatus takođe sadrži veoma mnogo Kalijuma i siromašan je Natrijumom (odnos 130:1).

Coprinus poseduje: Magnezijum, Gvozđe, Bakar, Kalcijum, Mangan, Cink i Vanadijum.

Pored bogatstva vitaminom C, u ovoj gljivi se nalaze i vitamini: Niacin (vitamin B-3), Tijamin (vitamin B-1), kao i Riboflavin (vitamin B-2). Ovako uravnoteženim sastavom minerala i vitamina, gljiva Coprinus Comatus daje značajan doprinos dnevnoj ishrani. Nema uočenih razlika između redukovanja nivoa šećera u krvi ovom lekovitom gljivom i antidijabetičkim lekovima.

Ona leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. U cilju sprečavanja slepila, otkazivanja bubrega, amputacije noge, srčanog udara i kapi, od presudnog značaja je za svakoga ko pati od dijabetesa da unese dovoljno koprinusa u ishranu, što smanjuje nivo šećera u krvi i redukuje posledice arteroskleroze metabolizma sa šećerom.

Druge primene Koprinusa:

Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i sarkoma. Koprinus se takođe uspešno koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta.

Coprinus ima i prirodno dejstvo zaštite ċelija pankreasa koji proizvodi insulin. Pored toga, uticaj ove gljive na metabolizam dovodi do smanjenja telesne težine. Za to je odgovoran visok procenat Lektina, kompleksnih Proteina i Glikoproteina.

Gljiva Coprinus comatus upotrebljava se da bi se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit, štiti zidove krvnih sudova i time sprečava stvaranje arterioskleroze.

Pored predhodno navedenog moramo dodati da se koristi i za lečenje hemoroida i zatvora i to veomacoprinus lek uspešno .

Osnovna primena po iskustvu korisnika:

  • Diabetes tip I i II  veoma uspešno (šećerna bolest)
  • Hemoroidi veoma uspešno
  • Kancer grudi (dojke)

Gljiva Coprinus Comatus prirodnim putem smanjuje šeċer u krvi za preko 40% posle samo sat vremena a naučno je dokazano i da smanjuje mogućnost oboljenja od kancera(tumora) i sarcoma.

Coprinus ima i prirodno dejstvo zaštite ċelija pankreasa koji proizvodi insulin.

Pored toga, uticaj ove gljive na metabolizam dovodi do smanjenja telesne težine. Za to je odgovoran visok procenat Lektina, kompleksnih Proteina i Glikoproteina. Gljiva Coprinus comatus upotrebljava se da bi se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit, štiti zidove krvnih sudova i time sprečava stvaranje arterioskleroze.

Pored predhodno navedenog moramo dodati da se ova gljiva koristi i za lečenje hemoroida i zatvora. Gljiva coprinus bogata je kalijumom, kalcijumom, bakrom, gvožđem, cinkom i nijacinom, a sadrži i dvadeset slobodnih aminokiselina, od kojih su osam esencijalne.

Doziranje:

Osobe sa normalnom težinom:

Jedna kašičica posle svakog redovnog obroka (nije potrebno uzimati posle npr jedne jabuke ili slično).

Osobe sa smanjenom telesnom masom

Mogu uzimati i manje napunjenu kašičicu.

Osobe sa povećanom telesnom masom mogu i do 3 kašičice posle svakog redovnog obroka.

Prvi rezulati bi trebalo da se primete posle nekoliko dana, tako što je nivo šećera u krvi prestao da varira i polako se smanjuje. Na početku koristite sve lekove i/ili insulin kaoštoste koristili i pre početka uzimanja Coprinusa.

Kako primetite da nivo šećera u krvi počne da pada i da se stabilizuje na nekom nižem nivou smanjujete doze lekova i/ili insulina ili Koprinus-a uz konsulataciju sa Vašim lekarom.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 50g Elegance Press 

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top