Shatavari prah 100g We Are One

999 RSD

Shatavari prah: Biljni Elixir za Žensko i Muško Zdravlje

Shatavari prah: Biljni Elixir za Žensko i Muško Zdravlje

Shatavari prah je blagotvorni dodatak ishrani, poznat po svojoj sposobnosti da podrži plodnost, hormonalnu ravnotežu i opšte zdravlje reproduktivnog sistema. Ovaj prirodni preparat ima dugu istoriju upotrebe u ajurvedskoj medicini i koristi se za širok spektar zdravstvenih problema.

Sastav: Shatavari u prahu

Korisnički Benefit: Shatavari prah se tradicionalno koristi za sprečavanje pobačaja i prevremenog porođaja, lečenje gastrointestinalnih problema, zarastanje rana i kašalj. Ova biljka, poznata i kao „ona koja ima stotinu muževa“, igra ključnu ulogu u podržavanju zdravlja žena, ali ima i brojne prednosti za muškarce.

Prednosti za Žensko Zdravlje: Šatavari je bogat cinkom, kalcijumom, mineralima i vitaminom B kompleksa, pružajući podršku hormonalnoj ravnoteži, plodnosti i mladolikosti. Koristi se za ublažavanje simptoma menopauze, jačanje imunološkog sistema, poboljšanje kvaliteta kože, kose i noktiju. Takođe se pokazalo da pomaže u regulaciji menstrualnog ciklusa, ublažavanju jutarnje mučnine tokom trudnoće i podržavanju zdravlja majki u periodu laktacije.

Prednosti za Muško Zdravlje: Shatavari deluje kao afrodizijak i jača libido kod muškaraca, poboljšavajući seksualnu funkciju i lečeći seksualne poremećaje. Takođe se koristi za lečenje stomačnih čireva, proliva i drugih gastrointestinalnih problema.

Način Upotrebe: 1-2 kašičice praha stavite u 2-4 dcl vode i prokuvajte. Zasladite medom ili smeđim šećerom od trske. Možete uzimati 1-2 puta dnevno, ujutro i uveče, između obroka, najbolje sa toplim mlekom.

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top