Sok cvekla i šargarepa 1l Pronto

350 RSD

Ovaj koktel prijaće vašem organizmu i očistiće ga od toksina i otrovnih materija i zato je preporuka da ga uvek imate u frižideru.

Nema na zalihama

Sok cvekla i šargarepa 1l

Prirodni sok cvekla i šargarepa reguliše povišen krvni pritisak i daje potrebne vitamine i minerale .Sok sadrži ogroman procenat gvožđa.

Svi znamo da je našem organizmu u ovo doba godine najpotrebnija tečnost zbog detoksikacije, ali isto tako bi bilo poželjno da unosimo mnogo više vitamina u naš organizam. Osim vode, koja je izvor života, trebamo unositi i rashlađene sokove, ali moramo obratiti pažnju na kvalitet jer dosta sokova je pravljeno od koncentrata i veštačkih boja.

Pre svega, poznato je koliko je cvekla zdrava. Sadrži najviše vitamina i minerala, a među njima je i vitamin B12 koji je jako redak.

Sadrži ogroman procenat gvožđa i odlična je za one koji imaju problema sa krvnom slikom i anemijom, posebno u toplim danima. Cvekla sadrži još i kalcijum, natrijum, kalijum, magnezijum, gvožđe, fluor, jod, sumpor i još mnogo toga. Smatra se najlekovitijom kulturom. Šargarepa je takođe jako zdrava i čini čuda našem organizmu. Bogata je vitaminima A, C, K i B8, kao i beta karotenom i vlaknima.

Šargarepa je odlična za zdravlje naših očiju, a s obzirom da sadrži beta karoten, dame koje vole prirodno taman ten, brže će dobiti boju.

Svakodnevno konzumiranje ovog soka regulisaće povišen krvni pritisak i daće potrebne vitamine i minerale koji nedostaju našem organizmu.

U bilo koje doba dana, rashlađen Pronto sok od cvekle i šargarepe, prijaće našem organizmu i očistiće ga od toksina i otrovnih materija i zato je preporuka da ga uvek imate u frižideru, pa ćete imati i potpuno zdravo osveženje za goste i prijatelje.

Uz ovaj sok ne morate razmišljati o kalorijama jer je potpuno prirodan i možete ga konzumirati u neograničenim količinama. Uživajte u toplim danima!

Bez konzervansa, veštačkih boja i zaslađivača, potpuno prirodan.

Sastav:

Cvekla 70% i šargarepa 30%.

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energija kJ 146

Ugljeni hidrati 8g

Od kojih prirodni sećeri 8g

Proteini 0g

Pakovanje 1l Pronto

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top