Vaginalna mast Gyneka Deverra

670 RSD

Gyneka Vaginalna Mast: Prirodni Saveznik za Vaginalno Zdravlje

 

 

Nema na zalihama

Gyneka Vaginalna Mast: Prirodni Saveznik za Vaginalno Zdravlje

Gyneka vaginalna mast predstavlja revolucionarno rešenje za obnavljanje i revitalizaciju sluzokože vagine nakon bakterijskih ili gljivičnih infekcija. Svojim moćnim biljnim formulama, ova mast ne samo da ublažava simptome nadražaja, iritacije i infekcije, već takođe umiruje upalne reakcije sluzokože.

Jedinstveni Sastojci:

Ova mast sadrži jedinstvenu mešavinu bilja i ulja u potpuno prirodnoj bazi. Aktivni sastojci cvetova biljaka poput kantariona, nevena i hajdučke trave pružaju snažnu podršku ženskom zdravlju. Kantarionovo ulje, tradicionalni narodni lek za ženske tegobe, bogato je avonoidima, hipericumom i taninima, poznatim po svojim protivupalnim svojstvima.

Blagotvorni Učinci:

Sastav ulja obuhvata avonoide, hipericum i tanine koji su poznati po izuzetnim protivupalnim svojstvima. Aktivni sastojci nevena, kao što su karotenoidi, saponozidi, triterpenski alkoholi i etarsko ulje, ispoljavaju antimikrobno, fungicidno i analgetsko delovanje.

Prevencija i Oporavak:

Redovna primena ove masti može značajno smanjiti rizik od bakterijskih vaginalnih infekcija, suvoće, svraba, neprijatnog mirisa i iritacije. Hajdučka trava, sa svojim antiseptičkim etarskim uljem i taninima, efikasno leči upalu kože i sluzokože.

Prirodna Regeneracija:

Cvet kantariona, nevena i hajdučke trave su poznati narodni lekovi koji se koriste za regeneraciju tkiva kod zapaljenja kože i sluzokože. Vitamini A i E u masti doprinose regeneraciji i epitelizaciji tkiva, dok su svi sastojci pažljivo birani s najvećim poštovanjem prema prirodi i ženama. Gyneka mast je stvorena kako bi podržala prirodno zdravlje žena na najdelikatnijem nivou

Sastav:

biljna ulja nevena, kantariona i hajdučke trave, vitamin A i E.

Upotreba:

Mast sadrži tri aplikatora za jednokratno unošenje masti. Mast se aplikuje jednom na dan,najbolje uveče pre spavanja.

Mera opreza:

Samo za spoljašnu upotrebu. Osobe preosetljive na sastojke, moraju izbegavati upotrebu preparata. Čuvati na suvom i tamnom mestu.

Pakovanje Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top