Crna Maka u prahu 100g organska We Are One

599 RSD

Crna Maka u Prahu: Bogatstvo Nutrijenata i Zdravstvenih Prednosti

Crna Maka u Prahu 100g: Bogatstvo Nutrijenata i Zdravstvenih Prednosti

Crna maka doprinosi izdržljivosti i vitalnosti, prirodne seksualne aktivnosti i energije, snage i zdravlja kostiju tokom menopauze, povoljno utiče na plodnost. Peruanska maka dokazano održava hormonsku ravnotežu. Izuzetno bogata vitaminima B1, B2, B12, C, E, alkaloidima, mikro i makro nutrijentima, uključujući 20 aminokiselina, belančevinama, vlaknima, masnim kiselinama, taninom, natrijumom, kalcijumom, kalijumom, bakrom, cinkom, gvožđem, manganom, silicijumom i magnezijumom.

Crna maka je retka sorta peruanske make koja čini samo 10% do 15% ukupne proizvodnje. Sadrži najveći  procenat bioaktivnih supstanci u poređenju sa žutom i crvenom makom.

Tradicionalna Upotreba:

Crna maka je bila privilegija plemića u doba Inka, smatrana božanskim darom. Koristila se u medicinske svrhe radi povećanja snage, izdržljivosti, plodnosti i lečenja ženskih tegoba. Poznata kao „peruanski ginseng“, ova adaptogena biljka raste u izazovnom okruženju i pomaže u održavanju ravnoteže u funkcionisanju organa i proizvodnji energije.

Zdravstvene Prednosti:

Crna maka pozitivno utiče na rad mozga, poboljšava memoriju, koncentraciju, učenje i kognitivne funkcije. Povećava energiju, fizičku izdržljivost, potenciju, seksualnu želju i plodnost kod muškaraca, dok doprinosi mentalnom blagostanju i osećaju zadovoljstva regulacijom lučenja hormona sreće.

Upotreba:

Preporučena doza je 3g make dnevno, koji se može pomešati s vodom, dodati u toplo mleko ili napraviti osvežavajući napitak s limunom i medom.

Sastav:

Organska crna maka u prahu, pakovanje 100g dovoljno za mesec dana.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top