Dr Andra

Dr Andra jabukovo sirće je proizvedeno od zdravih i zrelih plodova jabuke. Bez upotrebe hemijskih preparata i veštačkog djubriva, na površinama gde nema zagadjivača.

Primenom jabukovog sirćeta u nebrojanim slučajevima je dokazano da je ono hrana i lek koji blagotvorno deluje na  organizam čoveka.

Kod bolesti srca i krvnih sudova, na visok krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi. Ima svojstvo da brzo razgradi višak masti u organizmu i redukuje telesnu težinu.

Koristi se za pospešenje varenja i zaštitu organizma od svih infekcija disajnog sistema, kao prirodni detoksikant, takođe i antiseptik.

Pomaže funkciji bubrega i žuči, kod deobu ćelija, nervne i mišićne aktivnosti.

Značajno smanjuje hronični i akutni umor, proširene vene, a primenjuje se protiv akni, ekcema, svraba na koži, bolove u grlu, glavobolje i probleme sa snom.

Prirodno jabukovo sirće u sebi sadrži devedeset različitih komponrnata uključujući:

Belančevine i biljna vlakna, biljne masti, A, B i C, B1, B2, B6 i E vitamine, gvožđe, eterična ulja, kalijum kao i kalcijum, karatin, magnezijum, natrijum, oligo elemente, silicijum, bakar, jod, organske kiseline, pektin, sumpor, fosfor, fluor, hlor, celulozu, ugljene hidrate, šećere (fruktozu i glukozu).

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top