Organski tofu sir

Organski tofu sir od soje se ističe svojim visokim sadržajem proteina i brojnim zdravstvenim prednostima. Napravljen od organske soje i često se koristi kao zamena za klasičan kravlji sir u vegetarijanskim i veganskim jelima. Pruža bogat ukus i hranljive vrednosti. Ljubitelji tofua mogu ga koristiti na različite načine – od salata i namaza do glavnih jela.

Karakteristike i Prednosti:

  1. Visok sadržaj proteina: Tofu je bogat lako svarljivim proteinima. To ga čini idealnim za vegetarijance, vegane, sportiste i sve one koji žele unositi kvalitetne proteine bez dodatnih masti i holesterola.
  2. Minimalne količine masti: U poređenju sa svinjskim mesom koje sadrži oko 24g masti po porciji, tofu sadrži samo 6g masti, od kojih su minimalne količine zasićene masti, i 0g holesterola.
  3. Niskokaloričan: Sa samo 70 kalorija na 100g,  pogodan je za one koji prate redukovane dijete i žele održavati zdravu telesnu težinu.
  4. Bogata nutritivna vrednost: Sadrži sve esencijalne amino kiseline, a to ga čini jedinstvenim kompletnim biljnim izvorom proteina. Takođe je bogat vitaminima i mineralima.
  5. Zdravstvene koristi: Redovno konzumiranje tofua može smanjiti rizik od razvoja određenih vrsta raka, kardiovaskularnih bolesti, smanjiti nivo holesterola i sprečiti aterosklerozu.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima. Ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top