Sojine viršle

Sojine viršle su hranljiva, posna namirnica. Viršla se ako se priprema. Bez holesterola, konzervansa. Pogodne za pripremu sendviča, kao prilog jelima od povrća, za pripremu musaka i salata. Dobar izbor za doručak ili večeru naročito za decu.

Bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma. Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Pošto u sebi ne sadrži sirovine animalnog porekla.Idealna zamena viršlama životinjskog porekla.

Odličnog ukusa, gotovo identične pilećim viršlama. Pogodne za vegane, vegetarijance i osobe koje poste.

Podjednako su sočne i ukusne kao i one „prave“ ali neuporedivo zdravije. Soja ima veoma male količine zasićenih masti, a ne sadrži ni holesterol. Bogata lako svarljivim proteinima pa je pogodan za sve kojima je u ishrani neophodna kvalitetna količina proteina.

Soja sadrži sve esencijalne amino kiseline i to je čini jedinstvenom. Postoji 20 uobičajnih amino kiselina od kojih su 8-10 esencijalne. To znači da njih organizam mora unositi kako bi funkcionisao.

Sadrži sve esencijalne amino kiseline pa je samim tim jedini kompletan biljni izvor proteina.

Dodavanjem umerenih količina soje u ishrani, učinićete veliku stvar. Tofu smanjuje rizik od razvoja određenih vrsta raka, smanjuje verovatnoću razvoja kardiovaskulanih bolesti, snižava holesterol i sprečava aterosklerozu.

Napomena:

Web sajt www.cecinbiospajz.rs sadrži oznake i tekstove koji se odnose na oznake a koji, u skladu sa zakonskim propisima, ne predstavljaju artikle koji su predmet prodaje, već su isključivo tagovi za pretraživanje pojmova.

U okviru asortimana koji se nudi jasno su naznačeni proizvodi koji su predmet online prodaje, čiji nazivi su u skladu sa Zakonom.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top