Surutka u prahu

Jedan od najvrednijih dodataka vašoj ishrani – surutka u prahu. Ovaj proizvod je prava riznica hranljivih sastojaka, pružajući vam esencijalne vitamine, minerale i proteine potrebne za vaše zdravlje i vitalnost.

Surutka u prahu je napravljena od mleka, a sadrži ključne sastojke kao što su vitamini E i B, kao i različite minerale kao što su fosfor, natrijum, kalijum, magnezijum, cink i gvožđe.

Ovi sastojci su od vitalnog značaja za optimalno funkcionisanje vašeg tela.

Šta surutku u prahu čini tako posebnom?

Pa, za početak, ona je niskokalorična i bogata proteinima, što je čini idealnom podrškom u procesu mršavljenja. Takođe, konzumacija surutke može povećati nivo serotonina, hormona sreće, što će vam pružiti energiju i poboljšati vaše raspoloženje.

Posebno je korisna za sportiste zbog svojih aminokiselina koje podržavaju oporavak mišića nakon treninga.

Takođe, imunoglobulini i laktoferin u surutki pružaju zaštitu od upala, dok žive bakterije u njoj deluju kao probiotik, podržavajući zdravlje digestivnog sistema.

Surutka u prahu se preporučuje osobama sa oboljenjem jetre, kao i za jačanje imuniteta, smanjenje umora i iscrpljenosti.

Takođe je korisna za poboljšanje zdravlja općenito, nudeći brojne prednosti kako za obolele tako i za one koji su u potpunosti zdravi.

Proteini iz surutke doprinose snižavanju nivoa štetnog holesterola, sprečavaju stvaranje zubnog kamenca, balansiraju crevnu floru, podržavaju funkciju jetre, dok istovremeno jačaju imuni sistem.

Preporučuje se kao deo ishrane za sportiste, decu, starije osobe, trudnice i dojilje. Možete je dodati supama, čorbama, voćnim šejkovima, musliju, kao i testu za pečenje hleba i peciva.

Uz surutku u prahu, možete ojačati svoj organizam i uživati u zdravoj i ukusnoj ishrani.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top