Čokoladni hleb 300g Bio Concept

235 RSD

Hleb od integralnih žitarica je takođe bogat izvor minerala, kao i vitamina, odnosno onim nutrijentima koje bi trebalo svakodnevno da unosimo u svoj organizam.

Čokoladni hleb 300g Bio Concept

Čokoladni integralni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi. Hleb od integralnih žitarica je takođe bogat izvor minerala, kao i vitamina, odnosno onim nutrijentima koje bi trebalo svakodnevno da unosimo u svoj organizam.

Svi znamo da hleb od belog brašna ne utiče povoljno na naše zdravlje. Razlog tome jeste što se pšenica potpuno ogoli pre nego što dođe do faze brašna, tako da u njoj ne ostane ništa, sem praznih kalorija koje nikako nisu poželjne.

Te prazne kalorije lako se lepe za kritične regije, te nas čine gojaznim. Dalje, gojaznost izaziva brojne zdravstvene probleme, a po strani ćemo ostaviti izgled.

Ali, i za to postoji rešenje! Ne morate da se odreknete hleba! Samo je potrebno da u ishrani koristite zdrav hleb od celog zrna žitarice. Tu na scenu stapaju beskvasni hlebovi ( Čika Perini hlebovi ) kao dobar izvor vlakana, koji pomažu da se naše varenje normalno odvija.

Sastav:

Pšenično integralno brašno, posna čokolada, kakao, suvo grožđe, kandirana pomorandža, kandirana brusnica, kvasac i voda.

Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Rok trajanja mesec dana.

Pakovanje 300g Bio Concept

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top