Sa zadovoljstvom vam predstavljamo bademovo brašno – ukusno i korisno, savršeno za razne dijete i ishranu.

Dobijeno je mlevenjem celih blanširanih badema, bez opne, što daje fini, aromatični ukus koji podseća na marcipan.

Ovo brašno je sve popularnija alternativa klasičnom pšeničnom brašnu, jednostavno za upotrebu, ima nizak glikemijski indeks i pruža zdravstvene prednosti badema, uključujući: 

  1. Bogato vitaminom E: Poseduje pravo bogatstvo vitamina E, snažnog antioksidansa koji podržava imunološki sistem i štiti ćelije od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.
  2. Vitamini i minerali: Kalcijum, fosfor, kalijum, cink – sve ove hranljive materije su prisutne u bademovom brašnu, podržavajući zdravlje kostiju, imunološki sistem i regulaciju holesterola.
  3. Alternativa bez žitarica: Za one koji žele da izbegnu žitarice ili se pridržavaju paleo dijete, bademovo brašno je savršen izbor. Sa veoma malo ugljenih hidrata, doprinosi osećaju sitosti između obroka, pomažući u održavanju telesne težine.
  4. Koristi u kuhinji: Od brzih hlebova do kolača i mafina, brašno od badema je svestrana opcija u kuhinji. Bogato proteinima, mastima i vlaknima idealno je za pripremu ukusnih i zdravih poslastica.
  5. Bezglutenska priroda: Za one koji su intolerantni na gluten je blagoslov. Bez glutena i sa visokim sadržajem proteina,  zadovoljava i najstrožije prehrambene zahteve.

Uz bademovo brašno vaša ishrana će biti obogaćena hranljivim sastojcima i vaša kuhinja će postati mesto stvaranja ukusnih i zdravih obroka. Ako želite da unesete malo raznovrsnosti i koristi u svoju ishranu, badem je pravi izbor.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top