Pan Blanco Schar hleb bez glutena je specijalno kreiran za ljude koji su intolerantni na gluten. Ovaj hleb je tanko isečen i spreman za upotrebu. On takođe ne sadrži laktozu, čineći ga idealnim izborom i za osobe sa intolerancijom na laktozu.
Gluten je protein koji se prirodno nalazi u nekim žitaricama poput pšenice, ječma i raži. Zbog sve češće konzumacije proizvoda koji sadrže gluten, mnogi ljudi su tokom vremena razvili intoleranciju na ovaj protein. To može rezultirati različitim simptomima poput nadimanja, gasova, glavobolja, upalnih procesa na koži i zadržavanja tečnosti.
Pan Blanco Schar hleb bez glutena je odličan izbor za doručak.
Možete ga brzo servirati i konzumirati, čak i ako želite da spavate malo duže. Možete ga jesti sa džemom, medom, čokoladnim namazom ili samog, nudeći vam ukusan i hranljiv doručak koji će vas zasititi tokom celog dana. Ovaj proizvod je bogat vlaknima, što ga čini idealnim za početak dana.
Sastav:
Kukuruzni skrob, voda, pirinčano brašno, suncokretovo ulje, šećer, sredstvo za zgušnjavanje: brašno semena guar pasulja, hidroksi propil metil celuloza, protein lupina, kvasac, so, jabukovo vlakno, aroma, emulgator: estri mono acetilne i diacetilne vinske kiseline monoglicerida i diglicerida jestivih masnih kiselina.
Nutritivna vrednost na 100g:
Energetska vrednost 889kJ/211kcal
Masti 2g
Od čega zasićene masne kiseline 0g
Ugljeni hidrati 41g
Od čega šećeri 7g
Proteini 2g
Vlakna 7g
So 1g
Pakovanje 200g Schar
Cena se redovno ažurira