Hrono inspiracija beskvasni hleb 350g Bio Concept

199 RSD

Hrono Inspiracija: Integralni beskvasni hleb za zdravu ishranu

 

Hrono Inspiracija: Integralni beskvasni hleb za zdravu ishranu

Hrono inspiracija integralni beskvasni hleb upakovan u zaštitnoj atmosferi, predstavlja idealan izbor za sve koji žele da unesu zdravu varijantu hleba u svoju ishranu.

Bogatstvo Minerala i Vitamina

Ovaj hleb ne samo da pruža energiju, već je i bogat izvor minerala i vitamina koji su neophodni za optimalno funkcionisanje organizma.

 Zdravstvene Prednosti Integralnih Žitarica

Zamenom belog brašna sa integralnim žitaricama, izbegavamo prazne kalorije i unosimo hranljive sastojke u naš organizam. Beskvasni hlebovi, poput Čika Perinih hlebova, pružaju nam zdravu alternativu aditiva.

Zdrava Ishrana uz Beskvasni Hleb

Hrono ishrana podrazumeva konzumiranje hrane koja ne opterećuje organizam, a integralni beskvasni hleb savršeno se uklapa u ovaj koncept. Sa visokim udelom vlakana, ovaj hleb podržava normalno varenje i doprinosi održavanju zdrave težine.

Čika Perini Hlebovi: Garancija Kvaliteta i Ukusa

Beskvasni hlebovi brenda Čika Pera predstavljaju pouzdan izbor za sve koji žele da unesu više vlakana u svoju ishranu. Sa njihovom bogatom ponudom možete uživati u ukusnim i hranljivim obrocima bez kompromisa.

Sastav:

Ražano integralno brašno, speltino integralno brašno, ovsene pahuljice, kim, sirovi suncokret, susam, integralni pirinač, lan, golica, morska so, voda.

Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Rok trajanja mesec dana.

Pakovanje 350g Bio Concept

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top