Schar hleb

Schar hleb bez glutena tanko rezan, od nekoliko zrna, bez žita (pšenice), bez laktoze, bez mleka, bez jaja, bez aditiva. Veoma ukusan, mekane teksture ali bogat biljnim vlaknima. Napravljen od kiselog testa, punog ukusa, prijatan za oko i želudac.

Jednostavno ubacite hleb rernu gde će dobiti svoju jedinstvenu hrskavost. Uživajte za doručak, ručak ili večeru, ili kao zalogaj sa slatkim ili kiselim dodacima.

Bezglutenski hleb Pan Blanco, Rustico.

Možda je nepravilnog oblika, ali je je svestran! Dr. Šar proizvođač testenina svetskog renomea iz mesta Burgstall u Italiji, ima tridesetogodišnje iskustvo proizvodnje hleba i testenina za osobe sa posebnim potrebama.

Sa sertifikatima Evropske unije, konkurentan je kvalitetom i cenom i izvozi svoje proizvode širom sveta.

Intolerancija na gluten nije retka pojava, pa je dobar bezglutenski plan ishrane odlična strategija za poboljšanje zdravlja.

Sumnjate da imate neku vrstu intolerancije na gluten?

Veliki broj ljudi nakon konzumiranja glutena pati od sledećih simptoma: abdominalni bol, dijareja, glavobolja ali i nekih simptoma kao što su anemija, gubitak težine, hronični umor.

Ipak, čak i kad je vidljiv jasan znak postojanja intolerancije na gluten, gluten se retko kad povezuje sa gore pomenutim simptomima.

Postoje 3 različite grupe poremećaja koji su uzrokovani glutenom.

  • Celijakija
  • Osetljivost glutena – pšenice
  • Alergija na pšenicu

Pogledajte i ostale proizvode bez glutena iz našeg asortimana.

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top