Surutka u prahu – vanila 250g Macrobiotic

180 RSD

Surutka u prahu – Vanila: Ukusna i Hranljiva Alternativa

Surutka u prahu – Vanila: Ukusna i Hranljiva Alternativa

Surutka u prahu – vanila je idealna za sve one koji nisu ljubitelji ukusa surutke, ali vole ukus vanile. Ova neodoljiva kombinacija zadovoljiće i najzahtevnije sladokusce.

Osim što je ukusna, ovo je i izuzetno zdrava i hranljiva namirnica koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala, a među najzastupljenijim mineralima su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline.

Jednostavna Upotreba:

Dodavanjem u obrok, bilo da je u pitanju supa, čorba, musli, voćni šejk ili testo za hleb i peciva, poboljšava se hranljiva i biološka vrednost obroka. Surutka u prahu povećava biološku vrednost hrane i pruža brojne koristi za zdravlje.

Hranljive Prednosti:

Redovnom upotrebom surutke mogu se rešiti ili umanjiti brojni zdravstveni problemi. Proteini surutke podižu imunitet, smanjuju nivo štetnog holesterola, povoljno utiču na regeneraciju jetre, smanjuju nastanak zubnog kamenca i regulišu crevnu floru.

Za Koga je Preporučljiva:

Preporučuje se svima, a posebno deci, rekonvalescentima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama. Takođe, surutka je korisna i u ishrani sportista, jer omogućava brz oporavak nakon treninga i povećanje mišićne mase.

S obzirom na nisku kalorijsku vrednost, surutku u prahu mogu koristiti i osobe na redukcionim dijetama, čime se sprečava deficit hranljivih sastojaka.

Uživajte u koristima ove ukusne i hranljive alternativne namirnice koja čuva vaše zdravlje i doprinosi vašem dobrostanju!

Pakovanje: 250g

Proizvođač: Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top