Surutka u prahu – vanila 250g Macrobiotic

160 RSD

Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline.

Surutka u prahu – vanila 250g

Surutka u prahu predstavlja odličan izvor minerala. Najzastupljeniji minerali u surutki su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden.

Sadrži sve esencijalne aminokiseline. Redovnom upotrebom surutke mogu se rešiti ili umanjiti brojni zdravstveni problemi. Proteini surutke podižu imunitet, smanjuju nivo štetnog holestrola, povoljno utiču na regeneraciju jetre, smanjuju nastnak zubnog kamenca, regulišu crevnu floru.

Kao dodatak ishrani, preporučuje svima a naročito deci, rekonvalescentima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama.

Posebno korisni u ishrani sportista, jer omogućavaju brz oporavak nakon treninga i povećanje mišićne mase. S obzirom na nisku kalorijsku vrednost mogu je koristiti i osobe na redukcionim dijetama čime se sprečava deficit hranljivih sastojaka.

Kao dodatak ishrani preporučuje svima a naročito deci, sportistima, rekonvalescentima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama.

S obzirom na nisku kalorijsku vrednosot mogu je koristiti i osobe na redukcionim dijetama, čime se sprečava deficit hranjivih sastojaka.

Način pripreme :

Dodavanjem u obrok poboljšava se njegova hranljiva i biološka vrednost. Može se dodavati supama, čorbama, musliju, voćnim šejkovima ali i testu za izradu hleba i peciva čime se povećava biolška vrednost.

Najjednostavniji način unosa je dodavanje 12 g (jedna vršna kašika) praha u 2 dl hladne ili tople vode ili jogurta.

Pakovanje 250g

Proizvođač : Macrobiotic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top