Hlorela alga

Hlorela se koristi za detoksikaciju teškim metalima pogotovi živom. Sadrži dosta cinka ,kalcijuma, vitamin B i odlična je za regeneraciju jetre. Zelena alga izuzetno bogata vitaminima, mineralima, proteinima, hlorofilom, nukleinskim kiselinama i zaštitnim materijama, za koju stručnjaci smatraju da će biti hrana budućnosti.

Iz razloga što je hlorela zdrava i čista, a hranljivi sastojci su u prirodnom obliku i balansu, što izuzetno odgovara organizmu.

Idealno izbalansirane hranljive materije i dobar je izvor kvalitetnih proteina, što je čini veoma popularnom kod vegetarijanaca, koji imaju manjak esencijalnih aminokiselina u organizmu. Pošto se hlorela lako vari i bogata je biljnim vlaknima, preporučuje se osobama koje imaju problema sa varenjem.

Treba da koriste hlorelu i osobe koje imaju slab apetit. Pored toga što obezbeđuje sastojke kojih nema dovoljno u klasično pripremljenoj hrani, obezbeđuje i bolju iskoristljivost drugih dodataka ishrani.

Organska hllorela vulgaris u prahu – lekovita dejstva

Odličan dodatak ishrani za vegetarijance, poboljšava varenje i apetit, ubrzava metabolizam, čisti i štiti organizam, jača imunitet, preporučuje se i sportistima, ima antidepresivan učinak, obezbeđuje opšte zdravlje i održava ravnotežu u organizmu, pogodna za sve, bez obzira na uzrast.

Hlorella ima idealno izbalansirane hranljive materije i dobar je izvor kvalitetnih proteina.

To je čini veoma popularnom kod vegetarijanaca, koji imaju manjak esencijalnih aminokiselina u organizmu. Pošto se lako vari i bogata je biljnim vlaknima, preporučuje se osobama koje imaju problema sa varenjem.

Hlorelu treba da je koriste i osobe koje imaju slab apetit.

Pored toga što obezbeđuje sastojke kojih nema dovoljno u klasično pripremljenoj hrani, obezbeđuje i bolju iskoristljivost drugih dodataka ishrani.

Hlorella se koristi za:

  • postizanje normalnog krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi
  • dobro varenje
  • jači imunitet
  • detoksifikaciju organizma
  • obnavljanje tkiva
  • regeneraciju jetre
  • Snižava holesterol i trtigliceride
  • poboljšava krvnu sliku
  • pomaže kod opstipacije

Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače, gluten.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top