Hlorela alga

Hlorela je vrlo korisna za detoksikaciju teških metala, posebno žive.

Hlorela obiluje cinkom, kalcijumom, vitaminom B i predstavlja izvrstan izvor regeneracije za jetru.

Ova zelena alga bogata je vitaminima, mineralima, proteinima, hlorofilom, nukleinskim kiselinama i zaštitnim materijama, što je čini potencijalnom hranom budućnosti prema stručnjacima.

Zahvaljujući svom zdravom i čistom sastavu, hlorela pruža hranljive sastojke u njihovom prirodnom obliku i ravnoteži, što je  izuzetnopovoljno za organizam.

Ova alga sadrži idealno izbalansirane hranljive materije i predstavlja kvalitetan izvor proteina, zbog čega je vrlo popularna među vegetarijancima koji često imaju manjak aminokiselina. Lako se vari i obiluje biljnim vlaknima, što je čini preporučljivom osobama sa probavnim problemima.

Hlorelu bi trebalo da koristite i osobe koje imaju smanjen apetit

Jer osigurava hranljive sastojke koji su često nedovoljni u uobičajenoj ishrani, te poboljšava apsorpciju drugih dodataka ishrani.

Organska hlorela vulgaris u prahu ima mnoga lekovita svojstva:

uključujući poboljšanje varenja i apetita, ubrzanje metabolizma, detoksikaciju i zaštitu organizma, jačanje imuniteta, antidepresivni efekat, te očuvanje opšteg zdravlja i unutrašnje ravnoteže. Preporučuje se i sportistima i pogodna je za ljude svih dobnih grupa.

Hlorela se koristi za postizanje normalnog krvnog pritiska

Takođe za snižavanje nivoa šećera, dobro varenje, jačanje imuniteta, detoksikaciju organizma, regeneraciju tkiva, posebno jetre, snižavanje holesterola i triglicerida, poboljšanje krvne slike, kao i olakšavanje problema sa opstipacijom.

Proizvod je bez veštačkih boja, konzervansa, aditiva, zaslađivača i glutena.

Evo nekoliko jednostavnih načina kako možete koristiti hlorelu u ishrani:

Pomešajte hlorelu sa pola čaše vode i popijte je odmah. Dodavanje soka od pola limuna može dodatno poboljšati ukus.

Blago zagrejte pirinčano biljno mleko, pa dodajte punu kašičicu hlorele. Zasladite je po želji stevijom, medom ili Superior kokosovim sirupom kako biste postigli najukusniji efekat.

Dodajte hlorelu u vaš omiljeni smuti ili sok koji već redovno konzumirate kao deo zdrave ishrane.

Ovi jednostavni načini omogućavaju vam da iskoristite sve benefite hlorele na lak i ukusan način.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top