Palenta bez glutena

Palenta ili kačamak je jelo koje datira od davnina, a potiče sa severa Italije. Ovaj tradicionalni seoski obrok je pogodan čak i za bebe, što dovoljno govori o tome koliko je zdrav i primeren najrazličitijim režimima ishrane.

Kombinuje se griz od prosa, pirinča i kukuruza za neponovljiv ukus i dugotrajnu energiju kojima ćete se vraćati iznova i iznova.

Žitarice koje su prirodno bez ovog proteina i nutritivno izuzetno bogate. Kukuruz, bogat vitaminima B1 kompleksa, kao i vlaknima, utiče na koncentraciju, sprečava anemiju, a takođe je dobar u borbi protiv dijabetesa, gihta i depresije.

Poboljšava koncentraciju i dobar je u održavanju kondicije. U kombinaciji sa prosom i pirinčem. Palenta ima specifična svojstva koje utiču na poboljšanje koncentracije i održavanju kondicije. Preporučuje se novorođenčadima, sportistima, kao i svima koji žele da se hrane zdravo.

Pogledajte nas asortiman proizvoda

Cena se redovno ažurira

 

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top