Mačja Kandža prah 100g We are one

695.00RSD

Pomaže kod artritisa, reumatizma i drugih tipova upalnih procesa

Mačja Kandža u prahu  

 

Mačija kandža biljka je bogata taninima i sadrži ih oko 10 posto. Sadrži još i proantocijanidinske oligomere, alkaloide (oxyindole alkaloid), triterpene, flavonoide, glikozide kinonske kiseline i nezasićene masne kiseline.

Mačija kandža u prahu delovanje

U našim krajevima se Mačija kandža najčešće koristi kod osoba koje imaju problema sa reumom, upalom mokraćnog trakta, Crohnove bolesti, divertikulitisa, kolitisa, artritisa, sindroma iritabilnog creva.

Često se koristi za zaštitu organizma od štetnih uticaja.Una de gato deluje imunomodulaciono, antikancerogeno, protivupalno i antiulcerozno.

Austrijski naučnici su prvi počeli ispitivati lekovitost Mačija kandže, a sedamdesetih godina prošlog veka su objasnili lekovitost njenih alkaloida.

Sastav:

100% mačija kandža u prahu

Od svih poznatih alkaloida, barem šest (isopteropodin, pteropodin, mytraphyllin, rhynchophyllin,isomitraphyllin i isorynchophyllin) mogu znatno povećati otpornost organizma čak i do 50 posto.

Dokazano je da procijanidolni oligomeri u životinjama umanjuju rast tumora. Italijanski naučnici su 1993. godine izolovali glikozide kvinovične kiseline koji imaju antioksidacino i antivirusno delovanje.

Na univerzitetu u Milanu, Renato Rici je izveo eksperiment sa mačjom kandžom ispitujući njenu sposobnost čišćenja organizma od kancerogenih supstanci.

Ispitivanje je sprovedeno na pušačima, jer se zna da mokraća pušača sadrži opasne mutagene sastojke. Pusle samo dve nedelje uzimanja lekovite biljke, mokraca ispitanika je bila čista. Eksperiment je jasnopokazao da mačja kandža značajno umanjuje rizik od raka i drugih degenerativni h bolesti.

Dejstvo:

Povećava imunitet

Antioksidant pomaže kod virusnih i bakterijskih infekcija

Pomaže kod artritisa, reumatizma i drugih tipova upalnih procesa

Povoljan efekat kao dodatak ishrani osobama obolelim od karcinoma i osobama na hemoterapiji

Ublažava problema kod menstrualnog ciklusa

Utiče na regulisanje krvnog pritiska i na njegovo snižavanje

Snižavanje lošeg holesterola

Anti age

Način upotrebe:

Jednu kafenu kašiku praha (3-5g) razmutiti u pola litra tople vode i popiti kao čaj. Napitak možete zasladiti po želji, a radi bolje asporpcije alkaloida iz biljke dodati i malo limunovog soka. Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače, gluten.

Mačja Kandža u prahu 100g  We are one
Scroll to Top