Medo Mix za prostatu 450g Milošević

890 RSD

Medo mix daje je povoljne rezultate kod lečenja prostate, reguliše normalno mokrenje i upalu mokraćnih puteva kod muskih i zenskih osoba.

Medo Mix za prostatu 450g

Koriščenje Medo mix-a za prostatu dalo je povoljne rezultate kod lečenja prostate, reguliše normalno mokrenje i upalu mokraćnih puteva kod muških i zenskih osoba.

Preparat se sastoji od meda i lekovitog bilja. Mešavina za prostatu olakšava tegobe kod čestog noćnog mokrenja jer dolazi do opuštanja mišića kao i redukovanja kontrakcija u tkivu prostate.

Dejstvo lekovitog bilja:

Troskovac:

Lekovito delovanje troskota u lečenju pluća i disajnih organa, čišćenje krvi, regulacija, bubrega i mehura, bubrežnih kamenaca koje otapa, (infekcije bubrega i mehura, infekcije bakterijama, prehlade mehura, krvarenja, krvi u mokraći, katara mehura, kod tegoba s mokrenjem, oligurije, za jače mokrenje i izlučivanje mokraće, grčeva mehura i mokraćnih kanala, za izbacivanje kamenaca).

Polen:

Kao preventiva kod oboljenja prostate polen se pokazao kao odlično sredstvo. Polen deluje delimično hormonski, a većim delom sprečava rast i razvoj prostatičnih ćelija.

Nekoliko kliničkih studija je pokazalo da polen smanjuje veličinu prostate, na taj način što ili blokira enzim alfa-reduktazu ili sprečava vezivanje dihidrotestosterona za alfa1-receptor. Polen poboljšava mikrocirkulaciju krvi u prostati, što dovodi i do bolje potencije.

Dejstvo semena bundeve na organizam:

Kod prostatitisa eliminiše smetnje prilikom mokrenja, povećava potenciju.

Koristi se kod benigne hiperplazije prostate I, II stadijuma.

Za prevenciju i lečenje ateroskleroze i jačanje srca i krvnih sudova.

Preporučuje se kod raznih bolesti jetre i žuči.

Kao dodatni lek za čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu i za bolesti pankreasa.

Koristi se kao laksativ i diuretik.

Eliminiše stvaranje gasova u stomaku i crevima.

Poboljšava metabolizam i rad imunog sistema.

Za bolji rast kose.

Za neke kožne bolesti.

Dejstvo lana:

Lan je izvrstan izvor alfa-linolenske kiseline (iz koje se dobija omega 3 masna kiselina) i fitohormoni lignani. Prema dosadašnjim studijama, lignani u kombinaciji sa omega 3 masnom kiselinom mogu da spreče rak prostate.

Mlevene semenke lana možete dodati u gotovo svako jelo. Laneno ulje možete da koristite u salatama, kao začin već gotovom kuvanom povrću ili za pripremu marinada.

Sastav:

med, troskovac, seme bundeve i seme lana.

Način upotrebe:

Medo mix  treba uzimati 3 puta dnevno po dve kafene kašičice pre jela.

Pakovanje 450g Milošević med

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top