Puding čokolada bez glutena 230g Valsoia
Puding čokolada bez glutena je bezmlečni kakao desert obogaćen kalcijumom i vitaminima 100% na biljnoj bazi, prirodno bez laktoze, bez glutena, sa kalcijumom i vitaminom. D2, B2 i B12, izvor proteina.
Sastav:
Ekstrakt soje (78%) (voda, zrna soje (8,2%), morska so), šećer, modifikovani skrob, zgušnjivači: karagenan – guar guma, čokolada (1,9%) (sa sojom), kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (1,7%) %), arome, kalcijum fosfat, morska so, vitamini: riboflavin (B2)-B12-D2.
Najbolje upotrebiti do:
utisnuto na pakovanju.
Uslovi čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi do otvaranja a potom u frižideru .
Nutritivna vrednost na 100g :
Energetska vrednost 467 kJ / 111 kcal
Masti 2,6g
-od toga zasićene masne kiseline 0,8g
Ugljeni hidrati 18g
-od toga šećeri 16g
Vlakna 1,1g
Proteini 3,3g
so 0,15g
Kalcijum 120mg
Riboflavin (vitamin B2) 0,21mg
Vitamin B12 0,38μg
Vitamin D 1,5μg
Pakovanje 2 x 130g Valsoia
Cena se redovno ažurira