Biljne kapi maslačka 30ml Deverra

350 RSD

Biljne kapi maslačka 30ml Deverra

Biljne kapi od korena maslačka podstiču metabolizam masti i istovremeno kao prirodni diuretik pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma, odnosno dobre su kod problema sa čestim mokrenjem.

Takođe, zbog svog diuretskog svojstva, biljne kapi od korena maslačka su dobre za čišćenje jetre i bubrega. Instant čaj od korena maslačka pomaže i u većem lučenju žuči i to zahvaljujući određenim hranljivim sastojcima koji se nalaze u korenu biljke.

Na taj način sprečava se taloženje štetnih materija u žučnoj kesi koji mogu dovesti do smanjenog razlaganja masnoća i povećanja nivoa holesterola u krvi.

Maslačak stimulacijom proizvodnje žuči, takođe poboljšavaju i metabolizam masti i poboljšavaju rad i zdravlje digestivnog trakta. Biljne kapi od korena maslačka su i blagi laksativ i pomažu u omekšavanju stolice.

Ne preporučuje se upotreba u toku trudnoće i laktacije, kao i kod dece mlađe od 12 godina. Alkohol prisutan u proizvodu može uticati na psihofizičke i motorne funkcije.

U narodnoj medicine koren maslačka se koristi kod poremećaja protoka žuci, inflamacije u regionu eferentnog urinarnog trakta i dispesije. Kod hemoroida, reumatičkih oboljenja, ekcema i drugih kožnih oboljenja.

Koren maslačka doprinosi zdravlju digestivnog sistema, čisti organizam.

SASTAV:

etanolni-vodeni ekstrakt korena maslačka 1:5

UPOTREBA:

Koristiti 3 puta dnevno, po 20-30 kapi u malo vode, čaja ili toplog mleka.

MERE OPREZA:

Ne preporučuje se osobama mladjim od 12 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara.

Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koji koriste suplemente maslačka.

Zemlja porekla Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top