BioMind kapi za depresiju i anksioznost 100ml Priroda na dar

1,380.00RSD

Tinktura za depresiju, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu.

BioMind kapi za depresiju i anksioznost 

BioMind kapi za depresiju su prirodan lek protiv depresije i anksioznosti, biljna tinktura za depresiju, narodni lek protiv straha i za bolju koncentraciju pri učenju i radu. BioMind tinktura za depresiju bi se mogla nazvati i prirodni biljni antidepresiv.

Depresija je psihička bolest koja je u porastu.Depresija, to je stanje povišenog afekta u smislu tuge, praćeno usporenošću mišljenja i pokreta s neodredjenim strahom koji obuzima osobu, sa opadanjem volje i raznim hipohondričnim senzacijama i umišljanjima, naročito izraženim ujutru.

Može biti endogena – melanholija, ili pak egzogena, kao reakcija na teške doživljaje. u svim tim slučajevima BioMind tinktura za depresiju može biti od pomoći.

Uzrok nastanka depresije je povezan sa nekoliko faktora:

Nedostatak hormona seratonina, metabolički poremećaji, nedostatak sunca, delovanje teških medikamenata, lični gubici, poniženje i razočarenja u životu.

Takođe slab nervni sistem i izloženost stresu i nenormalnim životnim uslovima, život u izolaciji i zatvorenom, društvene grupe i sekte koje unose nemir u psihu. Duhovni uzrok depresije se uvek vezuje za grešne radnje i pomisli, dopuštanje da negativnosti pobede u psihi osobe.

Sastav lekovitog bilja :

Bosiljak, Matičnjak, Bogorodičina trava, Metvica, Ruzmarin, Neven, Majčina dušica.

Dejstvo :

Stimulišu dobro raspoloženje i podstiču volju.

Jačaju umne i nervne sposobnosti.

Smiruju strah i paniku.

Pojačavaju koncentraciju.

Umiruju anksioznost.

Poboljšavaju cirkulaciju u glavi.

Regenerišu stanje creva.

Ne stvaraju zavisnost kao hemijski lekovi.

BioMind kapi i depresija

Tinktura za depresiju i anksioznost je nastala iz narodne tradicije i savremenih istraživanja kako da se pomogne na prirodan način pacijentima sa psihološkim problemima i da se nadje bezbedan biljni preparat za depresiju, napetost, čamotinju, anaksioznost – prirodni proizvod koji deluje kao svojevrsni biljni antidepresiv.

Ove kapi takodje blagotvorno deluju i na sinuse i na respiratorne organe, mozak i koncentraciju. BioMind kapi deluju blagotvorno i na stomak, i to je jedna od tajni njihovog uspeha.

BioMind kapi i anksioznost

BioMind kao kapi za depresiju i anksioznost deluju tako što u sebi imaju lekovite biljke za koje je poznato da jačaju imuni i nervni sistem (Majčina dušica, Bosiljak).

Stimulišu lučenje seratonina (Kantarion) i hormona dobrog raspoloženja (Matičnjak). Pomažu da se ojača um, volja i telo, kako bi se oduprli negativnim mislima i napadima panike.

Takodje je preporučljivo kod anksioznosti preći na zdraviju ishranu i potražiti savet stručne osobe.

Kapi za depresiju se mogu piti zajedno uz medicinske lekove (antidepresivi, lekovi za smirenje, antipsihotici) jer nemaju kontraindikacija sa njima.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 60 kapi (oko 3 ml) u 200 ml vode i popiti, 4 puta dnevno, uvek pre ili između obroka.

Dosadašnja praksa korišćenja kapi i iskustvo korisnika je pokazalo da se može uzimati i manje kapi, po 30 kapi u 200 ml vode, tri puta dnevno, uvek 15 do 20 minuta pre jela.

BioMind kapi za depresiju i anksioznost 100ml Priroda na Dar

Scroll to Top