Brašno od leblebije bez glutena 500g
Brašno od leblebije bez glutena ima veliki izvor vlakana, poboljšava rad srca, stabilizuje šećer u krvi i može da spreči dijabetes. Takođe može pomoći mršavljenju, smanjuje upale i poboljšava funkciju imunog sistema, korisna je za varenje i ne sadrži gluten.
Upotreba leblebije doprinosi zdravstvenom stanju, posebno kod kardiovaskularnih oboljenja, dijabetesa i upalnih procesa u organizmu.
Ona ima veliki izvor vlakana, poboljšava rad srca, stabilizuje šećer u krvi i može da spreči dijabetes, može pomoći mršavljenju, smanjuje upale i poboljšava funkciju imunog sistema, korisna je za varenje i ne sadrži gluten.
Napravite tipične i originalne recepte zamjenjujući neke od standardnog brašna. Vaši recepti za hleb, krofne, peciva, sosove a iznenadiće vaše goste svojom originalnošću i ukusom.
Namena:
- Idealno za pljeskavice, blinije i krofne
- Brašno lako za rad
- Bogata vlaknima i proteinima
- Odlično za palačinke
- Lako za probavu
- Sadrži puno gvožđa
Sastav:
100% mleveni naut ( slanutak )
Nutritivna vrednost na 100g:
Energetska vrednost 1454 kJ / 345,5 kcal
Masti 6g
od toga zasićene masne kiseline 0g
Ugljenih hidrata 44g
od toga šećeri 4g
Vlakna hrane 12g
Protein 21g
So 0g
Pakovanje 500g Bioheljda