Kikiriki pečeni neslani 100g

42 RSD

Pečeni Neslani Kikiriki: Super Namirnica za Vaše Zdravlje

 

Pečeni Neslani Kikiriki: Super Namirnica za Vaše Zdravlje

Pečeni kikiriki predstavlja izuzetno hranljivu grickalicu koja ne samo da pruža zadovoljstvo ukusa već i doprinosi dopunjavanju izgubljenih minerala i hranljivih sastojaka. Bogat je esencijalnim mineralima poput kalijuma, magnezijuma, fosfora, kalcijuma, bakra i natrijuma, koji su od vitalnog značaja za funkcionisanje organizma.

Značaj Elektrolita

Minerali u kikirikiju igraju ključnu ulogu u održavanju ravnoteže elektrolita u organizmu. Elektroliti su važni za regulaciju tečnosti u organizmu i krvi, što je od suštinskog značaja za pravilan rad mišića i nervnog sistema.

Hranljiva Vrednost

Osim minerala, kikiriki je takođe bogat gvožđem i cinkom, koji su često nedostajući u ishrani. Takođe je izvor vitamina poput niacina (vitamin B3), folata i vitamina E. Zahvaljujući visokom sadržaju folata, kikiriki se preporučuje trudnicama kao deo uravnotežene ishrane.

Zdravstvene Prednosti

Pečeni kikiriki nije samo ukusna grickalica već i dragoceni izvor hranljivih materija koji može unaprediti vaše zdravlje na mnogo načina. Uživajte u svakom zalogaju i osetite sve prednosti ove fantastične namirnice.

Sastav:

100% kikiriki

Nutritivna vrednost u 100g :

Energetska vrednost 587 kcal

Proteini 24g

Ugljeni hidrati 21g

Šećeri 4g

Vlakna 8g

Masti 49g

od kojih zasićene 7g

Pakovanje 100g rf

Original pakovanje 5kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top