Superior Crna Maka 150g organska

1,370.00RSD

Za muškarce i žene koji žele da podignu libido, energiju i raspoloženje.

Superior Crna Maka  

Superior crna maka je za muškarce koji žele da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost spermatozoida. Maka za sve koji traže energiju.

Superior crna maka mora biti garanotvane čistoće jer je to ključno za njenu upotrebu. Maka prirodno raste na polju tako da rodi oko 60% žutog, 25% crvenog i 15% crnog ploda.

Po boji proizvoda ne možete oceniti da li je vaša maka čista, ali možete po ukusu. Ako probate bez ičega svaku maku na kašičicu, jasna je razlika između miksa sirovog, miksa gelatinizovanog, čiste crne i čiste crvene make.

Rasprostranjeno je mišljenje da crna maka najbolji efekat pokazuje kod muškaraca, crvena kod žena a žuta kod starijih osoba i dece.

Ova tvdrnja nikako nije podržana naučnom ni drugom literaturom. Ono što je za sada nauka pokazala je da su sve tri boje korisne i za muškarce i za žene, zavisno od toga koji zdravtsveni efekat treba postići.

Organska crna maka u prahu predstavlja najređu vrstu make. Zbog činjenice da je najteže do nje doći, ali i zbog svojih mnogobrojnih svojstava koji pozitivno utiču na zdravlje stiče sve veću popularnost i kod nas.

Sastav :

100% organska crna maka

U svom sastavu ima neophodne hranljive sastojke, uključujući i aminokiseline, esencijalne masne kiseline, vitamin C, magnezijum i cink. Ima veći antioksidativni efekat od crvene i žute make.

Sadrži u sebi više od oko 20 raznih amino kiselina kao i 7 esencijalnih amino kiselina. Izuzetno je bogata mineralima joda, fosfora, kalcijuma i magnezijuma.

Procentualno sadži do 70% ugljenih hidrata, 10-14% proteina, 8% dijetetskih vlakana i oko 2% masti. Maka u sebi sadrži i četiri jedinstvena alkaloida – macaina 1, 2, 3, 4 – koji nisu pronađeni ni u jednoj drugoj biljci.

Sadržaj makro i mikro nutrijenata u svim ekotipovima je skoro isti. Ograničen broj naučnih istraživanja je pokazao da ukoliko se izdvoji samo neka vrsta (boja) make, ona može imati neka specifična dejstva ili neka dejstva malo izraženija u odnosu na druge dve make.

Sprečava poremećaje metabolizma. Poboljšava seksualne funkcije. Poboljšava učenje, pamćenje i koncentraciju, kao i raspoloženje. Poboljšava i štiti koštanu strukturu.

Što se tiče količine aktivnih bioloških komponenti koje svakoj maki daju njena zdravstvena svojstva. Naučna istraživanja daju vrlo oprečne rezultate, međutim, činjenica je da stvarno čista i crna peruanska čarobna maka ima intenzivniji ukus od miksa sve 3 make.

Da se ne može reći da je crna maka za muškarce a crvena za žene najbolje ilustruju činjenice da su kliničke studije pokazale da je jedino crvena maka efikasna za poboljšanje funkcije prostate.

Efikasna za umanjenje anksioznosti i stresa podjednako kod oba pola .Pozitivan uticaj crne peruanske make na kognitivne funkcije i sportske performanse jednako izučavan i kod žena i muškaraca.

Namena:

Za muškarce koji želje da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost spermatozoida

Za sportiste, i muškarci i žene, koji traže dodatnu izdržljivost i snagu

Za svakog ko želi da poboljša pamćenje, koncentraciju i fokus

Za ljude koji žele organizmu da pruže dodatnu pomoć u borbi protiv slobodnih radikala i traže prirodan antioksidans

Za muškarce i žene koji žele da podignu libido, energiju i raspoloženje

Upotreba  :

Do 5 grama dnevno pomešati u šejku,vodi ili soku

Superior Crna Maka 150g Just Superior

Scroll to Top