Turski keks punjen kakaom 300g
Turski keks petit beurre filovan kakaom pravi izbor za tortu – Šeherezada. Možete je praviti sa pudingom po vasem izboru, dali sa karamelom ili vanilom .
POTREBNO JE:
2 kutije turskog keksa
1 FIL:
6 pudinga karamel, 6 kasika sećera, 150g lešnik karamele Pionir, 1,5 lit. mleka. Skuvati puding, ostaviti da se ohladi. Kada se puding ohladi dodati 1 umućen margarin sa 200g sećera u prahu.
Napomena:
Prvo kuvati karamele u mleku dok se ne rastope pa onda dodati puding.
2 FIL:
400 gr bele slag kreme umutiti sa 5 dcl kisele vode…
- možete pomešati puding i šlag kao kao jedan fil , ili zasebno kao 2 fila koje mažete naizmenično.
Na tacnu poslagati prvi red keksa.
FILOVATI: KEKS-PUDING-SLAG-KEKS-PUDING-SLAG-KEKS-PUDING-SLAG-KEKS-PUDING-SLAG….
Sastav:
psenično brašno (gluten), kakao biskvit 40% (psšnično brašno (gluten), voda, biljno ulje (palma), glukozni sirup, kakao u prahu, obrano mleko u prahu, sredstva za glaziranje (E503, E500), so, demineralizovana surutka u prahu, prirodno identične arome (kakao, vanila, maslac), konzervans E223), voda, sečer, biljno ulje (palma), obrano mleko u prahu, glukozni sirup, sredstva za glaziranje (E503, E500), so, surutka u prahu, prirodno identična aroma (maslac, vanila), konzervans E223.
Zemlja porekla
Turska
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Keks Petit Beurre double colour 300g
Cena se redovno ažurira