Whey Protein od vanile 30g Crazy

145 RSD

Whey Protein od Vanile: Idealan Izbor za Izgradnju i Oporavak Mišića

 

Whey Protein od Vanile: Idealan Izbor za Izgradnju i Oporavak Mišića

Crazy Whey Protein od vanile proteinski dodatak ishrani koji sadrži 75% čistog brzoapsorbujućeg proteina, dobijenog iz surutke kravljeg mleka. Sa samo jednom mericom od 30g, unesite oko 23g najkvalitetnijeg proteina, idealnog za oporavak mišića nakon intenzivnog treninga.

CRAZY ŠEJK SA UKUSOM VANILE

 Benefiti

  1. Visoka biološka dostupnost: Efikasno se apsorbuje i koristi u telu.
  2. Bogato BCAA aminokiselinama: Ključne za mišićni rast i oporavak.
  3. 80% proteina u suvoj materiji: Pruža kvalitetan izvor proteina 75 % u suvoj materija.
  4. Bez veštačkih aditiva: Bez negativnog uticaja na metabolizam.

Proteini su neophodni za izgradnju i očuvanje svih tkiva u telu, te su od vitalnog značaja za funkcionisanje nervnog sistema i jačanje imunološkog sistema. Surutka, dobijena iz mleka tokom procesa proizvodnje sira, posebno se ističe po svojoj visokoj biološkoj dostupnosti, što znači da se efikasno apsorbuje i iskorišćava u telu.

Aminokiselinski profil whey proteina je izuzetno vredan, sa visokim sadržajem esencijalnih aminokiselina i najvažnijih BCAA.

Posebno su značajne aminokiseline leucin i glutamin, ključne za rast i regeneraciju mišića. Ovaj protein je nezamenljiv za sportiste i sve koji teže većoj snazi i izdržljivosti.

Konzumacija proteina ima niz prednosti, uključujući podršku rastu mišića, ubrzani oporavak nakon treninga i poboljšanje regeneracije mišićnog tkiva.

Važno je napomenuti da sadrži 75 %% proteina u suvoj materiji, pružajući kvalitetan izvor proteina bez dodatka šečera koji može negativno uticati na metabolizam.

Upotreba:

Kako biste maksimalno iskoristili benefite whey proteina, preporučuje se konzumacija dve supene kašike (30g praha) sa 250ml vode ili mleka odmah nakon treninga, a može se dodatno konzumirati 1-2 puta tokom dana u skladu sa individualnim potrebama.

Sastav :

koncentrovani protein surutke (min 95%), stabilizatori (natrijum alginat, tara guma, karuba guma), zaslađivač (sukraloza), regulatori kiselosti (limunska kiselina, trinatrijumcitrat), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum dioxid), emulgator (mono i digliceridi masnih kiselina), aroma.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 384 kcal

Proteini 77g

Ugljeni hidrati 7g

Šećeri 6g

Masti 5g

Od kojih zasićene 4g

Pakovanje 30g Crazy

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top